Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky moc mě to mrzí, pročítala jsem to tady a moc jsem Vám držela palce ![]()
Tak u mě je to letos pasé, dneska byl poslední den, kdy bylo možno začít stimulovat a já to stále nemám..
už jsem 39dc, vyzkoušela všechno možný a nic madam se neuráčila, tak budu v pátek volat na gyndu co s tim, jestli mi dá vyvolávačku, nebo mám čekat. Pak taky budu volat do Natu, jak dál, jestli před další ms mi třeba budou chtít dělat nějaký vyšetření a kdy vlastně začínaj..
děsně, mi to štve, když to šlo všechno tak dobře, a dr nám vyšli vstříc, tak to zůstane ve finále trčet na mě ![]()
@xsaleen to mi mrzí, ze jste to nestihli. Napis pak kdy budou v tom novem car fungovat
@popina jj napíšu, budu tam volat v příštím týdnu, až budu tak nějak vědět, co a jak.. akorát, že mi to vychází pak fakt blbě, a nějak po transferu bych měla nastoupit do práce..
proto jsme chtěli ještě letos
Holky po Novem roce, by to mělo fungovat, ale prý si mám raději v lednu zavolat jestli bude fungovat i laboratoř. Jinak doktoři tam budou
@pajisek90 ¨to jo, ale taky od kdy, i když mě to vyjde tak okolo půlky ledna a to už snad budou fungovat normálně
Mě to taky vychází na půlku ledna. Říkal Dr. že to teď ještě nedokážou říct od kdy budou laborky fungovat. Prý musí ještě projít zkušebním provozem.
Mě by zajímalo jak to bude s lékárnou a taky jak potom s krví, když se to vozilo do Primavedu
@kapyka tyvogo, to zase bude člověk chodit jak dement. Když je pak člověk bez auta, tak to se docela nalílá :-/
to je v prd… moc mě to mrzí