NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1076
30.11.13 20:12

@xsaleen Zdržím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
30.11.13 20:14

@kapyka děkuju, dala jsem si horkou sprchu, ted piju svařák, tak snad se zítra konečně rozpadnu :cert: vždycky chodí přesně a najednou dělá fory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
30.11.13 20:49

@kapyka @pajisek90 Ano holky nativ je bez léků…
ale pokud tělo nefunguje jak má a ještě k tomu spermio není nejlepší..je to pak úplně zybtečné…nečekala sjem od toho zázraky a a šli jsme i tak do toho..
doufám, že tentokrát bude vše lepší.. břicho mě celkem pne tak ěnco se tam snad děje. i manžel poctivě zobe vitamíny, takže očekávám, že i spermio by mohlo být lepší + piji ten inofolic tak snad i ten udělá své a pomůže..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
30.11.13 21:35

Já taky poctivě piju inofolic, piju kontryhel a zobu kyselinu listovou. Přítel měl naštěstí spermio dobrý tak uvidíme. Doufam, že to všechno k něčemu je a upraví se mi to pco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
1.12.13 09:30

@Adenka84 Já taky piju Inofolic, ale normálně menstruaci nedostanu, takže mě musí nastimulovat „na všechno“. Nevím jak se bude postupovat, co jsem z toho vytušila, tak asi mě budou stimulovat vajíčka dokud se to nepovede asi bez MS. Nemáte s tím zkušenost, někdo? Jo a spermio máme vynikající :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
1.12.13 09:32

@xsaleen Určitě se umoudří a dorazí mrška :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
1.12.13 10:55

@kapyka no už by mohla, ale zatím se jí nechce, nevim, co to zas je.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
1.12.13 11:36

@xsaleen To jsou nervy. Já to měla zase opačně. Před týdnem jsem měla jít na ultrazvuk před MS a já to dostala o 2 dny dřív, takže sem na ultrazvuk nemohla. A to se mi nikdy dřív nestalo. Prostě si s námi tělo dělá co chce.
Jo a ty už dítě jedno máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
1.12.13 12:14

@xsaleen to znám moc dobře, když člověk chtěla, aby MS dorazila tak se nikde madam loudala a když ji člověk nechtěl přišla dokonce i dříve než obvykle.. @kapyka když jsme se sanžili o dcerušku tak sjem MS jinak než díky vyvolávačce nedosstala… netuším jak budou postupovat s tebou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
1.12.13 12:16

Tak nevím holky. Včera jsem lehce zakrvácela, dnes slaboulince špiním. Včera jsem se hodně motala po kuchyni, jsem z toho jelen. Asi je to v háji, včera jsem to už obrečela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
1.12.13 12:25

@kapyka jj já už jedno dítě mám, ale s jiným mužem, a vyl na první pokus
ted je problém ve spermiu..
tak to se mi nestalo, abych to dostala dřív, za to ted už mám dva dny spoždění, ale těhotná nejsem.. kdyby mě aspon nebolelo pořád to břicho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
1.12.13 12:27

@Adenka84 tak já na vyvolávačku musela jednou a to před x lety už.. nemám s tím problém.. řešit asi nebudou nijak, pokud to ted do uterý nedostanu, tak budu stimulovat až od příští ms, kvůli svátkům. protože by jim to vyšlo přesně do nich, a to nechtějí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
1.12.13 12:36

@Kriplice neztrácej naději kočko… stále to nic nemusí znamenat… do testu a i do Ms máš přeci ještě čas.. dokud se to pořádně nerozjede tak bych neházela flintu do žita..jen se zbytečně stresuješ a tím si ubližuješ.. myslím, že na smutnění máš ještě času dost..
ale naprosto chápu tvé pocity.. zažila jsem je mockrát a jsou to vážně moc smutné životní chvilky… nevzdávej se šance stále tu je.. @xsaleen alespoń si užiješ klidné svátky bez stresu a půjdete do toho po Novém roce a hned i v novém prostředí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
1.12.13 14:30

@Kriplice pořád na tebe myslím. SNad se mrcha nerozjede :-(

• Citovat
  • Upravit
10134
1.12.13 14:40

@Kriplice určitě se nerozjede.. :hug:

• načítám...