Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kriplice špinění nic neznamená.. dokud nekrvácíš.. není nic ztraceno.. dokonce znám i případy, kdy holky krváceli a nakonec se zadřilo… to bych spíš brala jako pozitivum.. toho, že se embria zavrtává a tělo tak na to reaaguje…
odpočívej a uvidíš… myslím, že by tě i Mudr rovnou řekl jak se věci mají a nedával ti planou naději..
@Kriplice nemáš zač..od toho tu jsme, aby jsme se povzbuzovali a pomáhali si..
kdy máš začít MS
@Adenka84 Na dny v cyklu v sobotu (a taky jsem začala špinit), dva týdny od OPU (ovulace) to bude v úterý. ![]()
@Kriplice zkusila bych udělat test třeba hned už zítra nebo ve středu… holky z jedné diskuze kam také chodím.. běžně dělali test 8 -10 den po ET bez PK… a na testu dušíky měli.. já na tohle nikdy odvahu neměla..
ale třeba tam // budeš mít a budeš mít klid na duši a když ne tak se též nic neděje a // mohou být až třeba v pátek… já měla 14 dní po ET čárečky velice slaboučké.. byli vidět to ano, ale byli slaboučké.. mnohem slabší než měli holky na testu 10 den po ET… a vše dobře dopadlo..
Tak jsem dneska byla na ultrazvuku a foliky nerostou. Dostala jsem zvýšenou dávku clostiku a uidi se. V tomhle cyklu me sledoa5 MUDr. Nebude, protože ultrazvuk vychází na vánoce. Tak jsme se domluvili az na leden
. Holky já ztacim naději ze mi doroste vajíčko. Mám prý extrémní PCO.
@kapyka jsem na tom blbě, ms stále nedorazila, takže jsem ještě nezačla..
at dělám, co dělám, vše marné.. něco mi říká, že nám není přáno ![]()
dneska jsem to i ořvala, což u mě není obvyklé, ale prostě už to nějak nedávám ![]()
mam sto chutí se na to vykašlat, mám i tak starostí dost
@Kriplice já děsnou.. až malej pujde odpo s chlapem na rozsvícení stromu, tak si dám kofolu s rumem a zrubu se.. to jediný mi na to trošku pomáhá
Koukám že dnešek je fakt divný. já mám deprese jako blázen. asi fakt koupím dneska test.