NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10135
5.12.13 22:09

@Adenka84 to si asi nevybereš.. :nevim: to bylo u Borna taky.. :nevim:
mě třeba vyhovuje objednání po netu, nebo se mu dá napsat meil, což mě vyhovuje, neumím moc mluvit o těhle problémech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
6.12.13 10:24

@Adenka84 připíchni nám sem ten leták.
Doufam že tam mají výtah když budou v patře, mam invalidniho manzela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
6.12.13 11:42

Tady je ten letak

• Citovat
  • Upravit
4044
6.12.13 11:59

@kapyka ahoj @popina byla rychlejší :)
myslím, že výtach tam bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
6.12.13 12:11

Holčiny, tak my zkusíme v únoru další IUI.

• Citovat
  • Upravit
4044
6.12.13 12:13

@popina do dalšího IVF se vám už nechce?
mrazáčky žádné nemáte, že jo? nepletu se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
6.12.13 12:15
@Adenka84 píše:
@popina do dalšího IVF se vám už nechce?
mrazáčky žádné nemáte, že jo? nepletu se?

mrazáky nemáme a IVF už máme jen jedno. Takže si ho nechci vyplácat.

• Citovat
  • Upravit
10135
6.12.13 16:41

Holky, prosím jak to je, ten car bude fungovat až 13tého?
Já to ted dostala, pokud se mi příště cyklus dodrží, tak by mi to vycházelo znovu na 7. ledna takže 8 bych mohla začít stimulovat, jestli teda budu muset zas čekat :roll: to už by mě vážně kleplo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
6.12.13 19:43

@xsaleen na letáku je napsáno, že budou fungovat od 13. ledna.. ale Mudr. Švábek řekl, že to s jistotou ještě nemůže zaručit… ambulance fungovat budou to mě už řekl, ale neví se zad se stihne rozjet laboratoř… musí se spoustu věcí ohledné jejího provozu uzařídit..je to celkem náročný…uvidíš zavoláš tam a oni tě řeknou co a jak…
Mudr. Švábek mě řekl, že když budu něco potřebovat a nedovolám se tak mám volat jejich koordinátora..to číslo funguje nepřetržitě.. i mimo jejich pracovní dobu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
6.12.13 19:44

@popina chápu tě.. já se do dalšího IVF také hned nehnala.. to třetí IVF bylo po půlroční pauze… a hned po láze|ňské léčbě.. což si myslím, že zahrálo pozitivní roli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
6.12.13 19:51

@Adenka84 jj to vím, tak já pokud tentokrát bude ms přesná, tak bych měla začít stimulovat cca 8.1. tak bych tu laborku hned nepotřebovala :nevim: :nevim:
abych se zas pak nemodlila, abych to dostala dýl :P
nevím teda do čeho všeho laborka zasahuje, ale pokud až k odběru vajíček, tak to by mi vyšlo cca na 18.1. tak to už by fungovat mohli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
6.12.13 20:09

@xsaleen no myslím, že dříve jak k OPU ji nebude potřebovat.. nevím jak to budou řešit s krví??, to vážně netuším?? tu tě budou nabírat během stimulace, aby věděli jak na to tvé tělo kromě růstu folikůlů reaguje..ale myslím, že by jsi se do toho termínu mohal vejít.. záleží jak to uvidí Mudři.. zda budou chtít tak brzy IVF rozjíždět… fakt netuším..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
6.12.13 20:11

@Adenka84 no doufám, že se jim chtít bude, páč pak mi to vychází až někdy kolem půlky unora a to už mám jít makat, tak bych ráda už měla něco hotovo, abych pořád nemusela chodit k dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
6.12.13 20:16

@xsaleen a ty jsi na neschopence?
chápu když chodíš do práce je to pak náročné s braním volna… já pracoval před těhotenstvím s manželem na stejném pracovišti, takže když jsem jeli do Natu… chyběli jsme vždy oba dva.. což byl nikdy problém.. naštětí náš nadřízený měl pro tohle velké pochopení.. řešil totiž s manželkou to samé…

te´d vždy kontrola naštětí vychýzela na týden, kdy měl manžel odpolení a nebo pa se mnou jezdí sestřička… zlato moje ochotný.. :) :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
6.12.13 20:20

@Adenka84 jsem ještě do půlky unora na rd, zkusím si domluvit v práci že bych nastoupila až v březnu, není to u nás zrovna baby frienly,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí