Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@popina snad jo
už aby bylo 14. dni pryč a já si mohla udělat test ![]()
Jo čekání bude hrozný, ale co, když to nevyjde tak do toho jdeme příští cyklus znova. @xsaleen Děkuji ![]()
@pajisek90 tý jo tak to máš kliku. Moc ti to přeju. To já s PCO musím na IVF. Tak ať se zadaří a si brzy šťastná těhulka
![]()
@kapyka Děkuji moc
popravdě jsem tomu vůbec nevěřila. Ale jak už jsem psala myslím, že mi hodně pomohl ten metformin. Zkus se na něho taky zeptat. Treba by ti taky pomohl. A když ne, tak při nejhorším ztratíš jeden měsíc. A kdy jdeš na IVF?
@pajisek90 Já už kdysi brala glucophage ale bylo mi akorát špatně a tak jsem musela do nemocnice na kapačky, takže nezbývá nic jiného než ivf.
V pátek 31.1. jsi jdu pro pera a rozpis a začátkem února, tak kolem 5 začnu píchat
. ivf vychází na konec února ![]()
Držím Ti palce, ať se ti uhnízdí zbojníci ![]()
Holky nevíte jak je to se zubařem a rentgenem při stimulaci na ivf? Rozbolel mě zub a zubařka mě vezme tak za 14 dní a to už budu stimulovat, tak mám z toho rentgenu strach. Myslíte, že ho můžu odmítnout???
@kapyka Děkuji. Já je tobě budu držet v únoru
taky jsem měla jít na IVF, pokud by mi tenhle měsíc nenarostly ty vajíčka. Popravdě jsem ani moc nevěřila, že narostou
Jinak i já si myslím, že rentgen nevadí. Nebo se na to zubaře zeptej. Já tam jdu v pondělí. A už teď se bojim
Jednou mě tři hodiny přemlouvala abych jí otevřela pusu aby mi mohla vytrhnout zub, během těch tří hodin mi postupně odeznely tři injekce a nakonec to na tu čtvrtou vyšlo
jsem strašný bebíčko ![]()
@kapyka to vydržíš se zubem 14 dní?
to já už minule mě bolel zub dva dny a další už jsem mazala na vytržení
@pajisek90 já jsem taky bebíčko, bez injekce mě smí tak max prohlídnout
jinak dneska mám 1dc, takže zítra kamarádky injekce, už z nich mám nerva ted ![]()
@pajisek90 2 jsou dobrý
Já měla vždycky jeden velkej