Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já bych si ty injekce taky píchala a možná i s radostí, kdyby mi pomohli k tomu vysněnému štěstí a možná to dlouho trvat nebude a budu si je muset píchat taky… Jinak holky kolik vám vůbec je? Mě je 23,ale přítelovi 39. Jedno dítě už má z prvního manželství. Jsme spolu skoro 8 let. Dříve se nám stávalo, že si lidi mysleli, ze jsme otec s dceru ![]()
@pajisek90 Můžeš mi napsat do správy bližší určení jak tě na fb poznám? Toho jména je vás tam víc ![]()
Jinak mě je 28 manželovi 30. Dítě žádné nemáme jen peska
, kterého mám skoro jako dítě:)
@pajisek90 mě bude 30, chlapovi 37 dítě mám jen já, psa taky máme ![]()
Taky máme pejska
osmiměsíční bíglici
po třech letech přemlouvání mi to konečně přítel dovolil
je to pořádná divoška
minulý týden překousala hadici k záchodu a vytopili jsme půl baráku… Sousedi nám volali do práce, že nám teče z bytu voda
naštěstí už máme doma sucho a soused pod námi už dostal peníze na opravy, jsou dny kdybych ji zabila, ale stačí když se na mě podívá a má vsechno odpuštěno. Díky ní není každý den stejný ![]()
@pajisek90 Bíglici, to znám, naši jich měli jeden čas 10, mamka je zbožňuje mi máme kavalíra king charles španěla. Je mu už 6 let ale chová se a malí se pořád jako štěňátko
miluju ho
@kapyka my máme křížence velkého knírače, je to trošku halama, ale třeštiprdlo
Já jí taky úplně zbožňuju i když je to zlobilo
je to prostě moje milovaná holčička ![]()
Já pokud nedostanu MS tak jdu 14.2. A když MS dorazí tak zase 13Dc tak uvidím. Jsem strašně netrpěliví člověk a potřebují vsechno vedet hned a tohle čekání mě dostává
@pajisek90 Jo to mě taky. Tak se drž a mysli pozitivně, to zabírá ![]()
@kapyka já se snažím, myslet pozitivně, ale nevím jestli mi to k něčemu bude… Furt se pozoruju a nevidím na sobě jedinou známku těhotenství…
@kapyka já jdu zítra
@pajisek90 klid, já o prvním těhu taky vůbec nevěděla, přiznaky jsem neměla žádný, jen jsem chodila víc ne wc, ale to před ms chodim taky
@xsaleen děkuji,jen se strašně bojím toho zklamání. Holky jak dlouho vydrží pregnyl v těle? Chtěla jsem si zkusit test jestli už je pryč ale nevím jestli je to dobrý nápad