Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky byli jste na genetice před ivf? dost lidí co znám před ivf byli a nás tam doktor neposílá. díky
@kapyka nás tam neposlali, vím, že posílají třeba při zt
já teda genetiku mám, protože jsem chtěla kdysi darovat vajíčka, tak mi jí dělali jako součást vyšetření
@xsaleen nás tam totiž doktor neposílá a bráchu s manželkou jo, ale brácha má špatntý spermio
@kapyka tak tomu mímu to taky nabídli, ale mě tam nechtěli
ale je to možná tím, že já jsem ok, nikdy jsem nepotratila (nevim o tom)
vím, že to dělají po zt, ale kolikrát zbytečně straší, že máš špatně to či ono, ale to má většina populace
@xsaleen asi máš pravdu, tak to vypustím z hlavy, doktor to musí vědět, jestli tam máme jít nebo ne
@kapyka přesně tak, oni ty vyšetření jsou drahý, a taky se na výsledky čeká třeba i dva měsíce
proto to nechtěj dělat hned, pokud se nezadaří IVF, pak taky posílají
Mně dělali testy na genetiku, ale už před dvouma rokama, kvůli tomu, že jsem měla kolapsové stavy a nikdo nevěděl proč, tak zkoušeli vše možné. Vím, že mám mutaci nějakýho genu, ale to prý má každý druhý. Nakonec jsem vysadila antikoncepci a bylo po problému…
@kapyka až pujdeš si pro injekce, vem si sebou kačáky, dávají léky ted přimo v Natu.. dováží jim to tam z toho Lochotína
@kapyka kontrola ok
i když dozvědět se něco od Boušeho ![]()
folíci rostou tak jak mají, dostala jsem ještě 3OO jednotek puregonu, a zítra si přidávám injekce na zástavu ovulace
utz ale docela byl hodně nepříjemný
v pondělí odpoledne jdu na další kontrolu a domluvíme kdy bude opu, prý to bude st nebo čt
@kapyka jj, Švábek mi to všechno ukázal, i při tom utz mi otočil obrazovku, ukázal
Bouše nic ![]()
ale zase mi všechno 5× neopakuje.. si asi nevyberu no