Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kapyka celkem ok, dneska kontrola..
mám v každém vaječníku +- 15 folíků, největší má 17mm, ostatní 14-15mm
nafásla jsem další injekce a odběr bude v pátek ráno
@xsaleen tak to je skvělá zpráva a někde mezi těma všema folikama je určitě ten pravý
budu ti držet palce
@xsaleen a kolik si doplacela na injekce? Určité jich bude dost na oplodnění ![]()
@pajisek90 držím palce at jsou brzy II silný ![]()
@kapyka já dávala jen za puregon asi 1800,– mám jen 1200 jednotek
170kč jsem doplácela za Otrivelle a něco málo za fraxík
to doufám, že zbydou ještě do mrazáku
@xsaleen ty jo to je porad doplceniho já, myslela ze zaplatim na začátku 3000 dostanu pero a je to. Takhle když budu porad doplacet tak to bude dost dráhy a nezbyde mi asi na další metody ![]()
@kapyka tak záleží, kolik toho budeš potřebovat, a taky co ti dá
já reaguju dobře, tak mám i malí dávky, ale zas to mám asi o 2-3 dny delší
si asi nevybereš… třeba ti napíše něco silnějšího
za tu 900 jednotek jsem platila asi 1200 ale to bylo ještě loni, přes lekárnu, a ted u nich mi dávali 300 jednotek a ty už byli za 64Okč.. takže asi i ta 900 by byla dražší ![]()
tak to že se vám to protáhlo se vám i hodí, ne? Stihnete ještě něco málo přišetřit
já už dneska bodám poslední a zítra akorát Otrivelle, a pak jednu včeličku v pátek ráno v caru
No budu MIT gonal f
V patek jdeš na odběr? A na co je to Otrivelle?
@kapyka jj jdu na odběr, v 9 mě to čeká
otrivelle je HCG a slouží na odloučení vajíček od stěn vaječníků
@xsaleen tak na tebe budu myslet a držet palce. Je to na můj svátek tak to klapne.
@kapyka taky jsem mela gonal a bylo to 2×.pero za 3000kc. Pak jsem mwla pregnyl za 30kc. Ovitrelle davaji jen kdyz neni pregnyl.
@popina jako 2× 3OOO?
tak látka je stejná ne? jestli pregnyl, nebo otrivelle
@xsaleen nene 3tisice za obe pera. Jinak pregnyl nebo ovitrelle je stejne. Je za ovitrelle se doplaci.