Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@popina @kapyka ahoj, jj přežila jsem ![]()
jen jsem trošku nechápala, proč jsem tam musela být na půl 9, když transfér byl v 10, měli tam ještě dva odběry před námi
dostala jsem osmibuněčného bojovníka a jeden takový a jeden maličko pomalejší šli do mrazáku, zbytek se prý k zamražení nehodil…
nevíte, co je s Pájískem? jsem napnutá, jestli jim to IUI vyšlo
@xsaleen wauu, tak 8 bunečné je super!!! A mrazák je taky sen. Držím palce ![]()
@popina no to nevim, ta co tam byla se mnou, měla dvanáctibuněčný ![]()
ale osmička je fajn.. jestli se má chytit, chytí se i tak
@xsaleen ale 12 měla po PK ne? bud ráda že máš 8. to je standard. já měla dvě 4 ![]()
@popina no právě že ne.. byli jsme spolu v pátek na OPU
na to, že měla 6 vajíček, tak měla větší úspěšnost větší než já s 13
zaváděli dvojčata, a dvě zamražovali
ale já jim to přeju, byli fajn..
@xsaleen buď fakt v klidu. Máš krásný výsledek. 8b ebryo je fakt běžné. Spíš pod 8 je pak průser. A máš ještě dva do mrazáku. To je opravdu moc krásný výsledek. Držím palce, aby to za 14 dní bylo v cajku.
@xsaleen je tak to mám radost, to mě to čeká tak za měsíc ![]()
@popina a @xsaleen holky a mrazí se už oplodněný vajíčka??? díky
@xsaleen Moc ti gratuluji a přeji ať se mimisek u tebe zabydlí a za devět měsíců jsi ho měla v náručí ![]()
Jinak holky já furt nic nevím. Test jsem dělala naposledy v pátek a byla tam zase jen slabá druhá čárka. Tak nevím. Když do pátka nedostanu MS, tak jdu v patek do Natu na testy. Ale jinak se cítím úplně normálně, jen mě bolí podbřiše, chvilkama prsa, ale to mám i jako PMS, takže z toho taky nic neodvodím. Jen se mi zdají poslední týden každou noc, dost děsivý sny a to se mi normálně zdá sen, tak dvakrát do roka. Jinak nic..
Holky tak nic, meškala jsem 4 dny a dneska jsem to dostala. Tak hurá do dalšího cyklu!!! Protože já vím, že to miminko mít prostě budu ![]()
joo, povídej. Kolika buněčné jsi dostala a máš něco do mrazáku?