Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já jdu do natu v pátek pro protokol a injekce. MS čkám v út nebo st tak pak začnu taky stimulovat. A ten fraxík je na to ředění krve? a to je klasická injekce? Tosi pícháš sama?
@kapyka jj je to na ředění, je to klasická injekce, a včera jsem si to píchla asi moc rychle, a mám modřinu 2×3cm, krásně fialovou
jo, píchám sama, jde to dobře.. akorát jsem dneska nějaká děsně ospalá.. ![]()
Ty jo a to si taky budu muset píchat? Já myslela že budu mít jen pero a šmitec. To mě tedy čekají věci.
@Adenka84 @pajisek90 @xsaleen @popina holky jste na facebooku? Přidala bych si vás do přátel, pokud by jste chtěli ![]()
@kapyka fraxík až po ET, já to mám dřív, kvůli nemoci krve, když je to taková dávka hormonu
tak nemusíš si to píchat ty, může ti to píchnout kdokoliv, třeba sousedka..
já na fb jsem, pošlu ti odkaz do sz, oki?
škoda, že tam nejdeš v čt, nebo já v pá, jsme mohli zajít na kafe ![]()
@xsaleen jo to je škoda, tak se můžeme domluvit a můžeme někdy se sejít na kafčo nebo na juice až budeme těhotný ![]()
@xsaleen poslala jsem si zprávu na fb tak si mě můžeš přidat do přátel
@kapyka já zatím dobrý
ale to čekání je nekonečné
jsem strašně ospalá a furt mě bolí ten pobříšek, ale to bude asi tím utrošem. A jak se daří tobě?
Jinak na to kavčo se můžeme někdy domluvit a jít všechny společně
ráda jsem v prostředí hodně bab ![]()
Jinak vám holky vůbec nezávidím ty injekce a vsechno to kolem IVF… Ale držím vám moc palce, protože teďka vám to určitě klapne ![]()
@pajisek90 to není špatnej nápad…
i tobě hodně štestí, at na ty injekce nemusíš
@pajisek90 Já jdu v pátek pro injekce. Ale už sem se s tím ivf tak nějak smířila a pokud díky němu budu brzy těhotná, tak to za to stojí i to píchání injekcí.
Jinak na kafčo se můžeme určitě někdy domluvit, i když jesm mimo plzeňská ![]()