NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
376
8.11.16 17:54

@luciiin měli jsme zamražená pouze dvě. Neměla jsem moc velkou úrodu. Sedm odebráno, dvě nedozrálá,, takže oplodňovali pět kousků. Z toho zbyly tři. Jedno vloženo při IVF a dvě zamražená. IVF nevyšlo, takže jsme při KET vkládali oba mrazáčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
8.11.16 18:35

@Hhrabenka 8o taky máme jen dvě zamražené, vůbec by mě tam nenapadlo se zeptat, jsem brala jako samozřejmost, ze jsou po jednom. No, tak to jsem zvedava. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
8.11.16 19:06

@luciiin třeba to bude jako u nás a žádné další nebudou potřeba. :) mrazáčci jsou bojovníčci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
8.11.16 19:13

@luciiin jinak mě to prve taky nenapadlo. To jsem četla někde az poté. Tak jsme řešili s manželem, jestli vložíme obě, pokud jsou zamražené spolu a nebylo co řešit. Při kontrole jsme se pak zeptali a oni, že jsou spolu. Zamrazení i rozmrazení přežili obě, vkládali jsme jedno 8buněčné a jedno 10buněčné. Blastocysty nebyly, neměli jsme prodlouženou kultivaci, protože by to asi embryjka asi nepřežily. Z krve to pak vypadalo, ze se chytly oba (vysoké HCG), ale o dva týdny později jen jedno srdíčko. No a to uz jsme dotáhli do zdárného konce… Držím pěsti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.16 23:25

Ahoj holky, prosim vas mam takovej blbej dotaz… Budu brar od patka Gonal. A mame jit na oslavu tak se chci zeptat jesli se muze put alkohol. Nak sem se zapomněla zeptat… Dekuji moc :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1990
9.11.16 08:52

Ahoj…tak jednu,max.dve sklenky muzes si myslim :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
9.11.16 19:57

@Hhrabenka dekuju. Je otázka jestli po rozmrazeni budou obě ok. Za poslední měsíc jsem asi 50× změnila názor :D jednou chci obě najednou, pak zase jen jedno… ale furt počítám, že budu mít na výběr a takhle bych neměla. Na jednu stranu dobrý, rozhodne za mě někdo jiny a tím je po dilema, na druhou stranu je asi lepší vkládat jedno a mít dva pokusy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
10.11.16 11:30
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosim vas mam takovej blbej dotaz… Budu brar od patka Gonal. A mame jit na oslavu tak se chci zeptat jesli se muze put alkohol. Nak sem se zapomněla zeptat… Dekuji moc :srdce:

Jednu, maximálně dvě skleničky bych si dala, ale víc určitě ne. Já během všech stimulaci většinou nepila raději vůbec. Maximálně jsem si dala jedno malé pivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
12.11.16 07:53

Holky, kolik stoji prosim vas ket? dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
14.11.16 06:53

@Jiřinkka s léky okolo deseti. Záleží, co to všechno budou dávat. Ale nám to vyšlo i s léky do 12tt okolo deseti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
14.11.16 20:26

Za ket jsem platila 3500 plus leky ktere byly kolem 500kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
16.11.16 18:15

Tak IVF nám nevyšlo :-( Chtějí mi dát žádanku na imunologii, dnes mi to oznámila sestřička po telefonu. Byla jste na tom některá? Na kolik to vyjde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
16.11.16 18:28

@clarush já ano, ale chodí se na to, když jsi nejméně 2 měsíce čistá od hormonů. Je to v pohodě, jen to čekání… Neplatila jsem nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
17.11.16 16:01

@clarush Nene :,( vzdyt to vypadalo tak nadejne…napada mne, jestli se ty embrya neprestanou vyvijet kvuli ty morfologii :zed: Ja snad na to ivf ani nepujdu, jestli se mu to nezlepsi…po kolika dnech ti ho vkladali? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
17.11.16 20:53

@romik0013 my mame hodne spatnou morfologii a podaril se nam chlapecek. zitra az bude cas, tak zkusim najit spermiogram jak to mame my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí