Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jiřinkka To budes hodna..ja ho nemam, ale rikal, ze mnozstvi je hodne, rychlost taky ok, ale morfologie 1-2%..tak si mne trocha uklidnila ![]()
@romik0013 tak to mas jeste dobry.my mame i hodne malo spermii a skoro se nehybou
@romik0013 tak my sme meli morfologii 0% normalnich a presto se nam zadarilo a mame uz skoro dvouleteho chlapecka
a zrovna tuto spermio nam i zamrazovali a pouzili sme ho ted v cervenci a vajicka se snimi oplodnili a mame je zmrazene na ket
@Jiřinkka Fajt jo? Tak to je krasny… Tak snad i my budeme mit stesti
30jedu na konzultaci, chtela jsem to az od ledna, my budeme o svatcich na slovensku, tak by se mi to nehodilo…ale tesne po novym roce pudu na to ![]()
@romik0013 urcite budete mit stesti.my pujdeme po novem roce na ket.uz sem objednana na zacatek ledna a pak to rozjedeme. drzim ti palce
Ahoj holky, Jak se dari? Ja uz jsem tyden v Cr a dnes to dostala. Jeste to neni Ale uplne cista krev, spis ruzove, takze to neni prvni den menzes pravda? ![]()
@Cucciola kdyz to neni uplne krev, tak se pocita az zitra prvni den ![]()
@Cucciola Stejne,kdyz to zacne az po 3,tak se to pocita od zitra.. ![]()
Ahoj holky, prosim vás kolikrat denne jste si pichali Clexané? dekuji moc za rychlou odpoved
Ahoj holky, kdo je tady z Vás úplně bez problému a stejnak se nedaří otěhotnět ani IUI nepomohla? Rozhodla jsem se, že na jaře se začnu řešit IVF, ale mám strach aby i to vyšlo..na kolikátý pokus Vám vyšlo IVF?? Děkuji ![]()
@Ive88 Kdyby sme byli bez problemu, tak ivf neresim..kolik ti je? A kolikrat si byla na iui? Nejakej problem musi byt, kdyz to nejde…jake vysetreni mas za sebou?