Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ive88 okolo 19000.meli sme icsi, prodlouzenou kultivaci a zmrazeni embrii a samozrejme pak leky
@Ive88 za leky vzdy, kdyz mi je davali a pak za icsi, prodlouzenou a mrazeni najednou, ale myslim, ze tu nekdo psal, ze tohle de i na splatky ![]()
@Ive88 nás ivf vyšlo kolem 20000; v tom je zahrnuta stimulace a vitamíny leky, icsi, ah a zmrazení.
Tak pod stromečkem neuvidím na tt dálnici
. Dnes opět na kontrole a cyklus mám bez ovulace. ![]()
@Jířa-jiřka A můžu vědět jaký je u Vás problém? Já mám v plánu ješte do jara vyzkoušet pár IUI a pak když se nepodaří, půjdem určitě do IVF…jinak přeji, aby příště ovulace už byla
a byl co nejdříve tt pozitivní
Ahoj:) sleduju vaší diskuzi, do natalartu chodíme už rok. Máme za sebou 2× IUI a 2× IVF, vždy nám k transferu zůstalo jen jedno embryjko. Jednou se chytlo, ale pak se přestalo vyvíjet, druhé se vůbec nechytlo. Nechci ztrácet naději a řekla sem, že budme bojovat dál:) Ale je to psychicky hodně náročný
proto vám přeju hodně síly do dalších pokusů ![]()
@Ive88 ahojkyděkuji ti za povzbuzení, já mám endometriozu jinak vejcovody mám průchodné. Teď prvně nepřišla ovulka. A přítel podle dr spermio v normě. Tak bojujeme dál, nevzdáváme se, ale už je na nás vidět únava po psychice. ![]()
@koblizeq dekujeme.tobe preji taky hodne sil. opravdu neztracej nadeji a bojuj dal, urcite se to vyplati a povede ![]()
@koblizeq vítám tě v diskuzi. My v únoru to bude rok co navštěvujeme natalart. Máme za sebou 3 iui neúspěšné a 1ivf též neúspěšné zbylo nám též jedno embryo které na nás čeká. Měla si ket v nativu?
@Jířa-jiřka Mám za sebou 2× ET, a do mrazáku nám nikdy nic nezbylo : ( tak mě bude čekat celá stimulace: (
A únave nás obou je obrovská, snažíme se vzájemně podporovat, jednou je na tom líp partner, jednou já. Při prvním pokusu byl partner naprosto nad věcí, ale druhý nezdar ho dost vzal…v lednu nás čeká další kolotoč
zkusíme IUI, jdeme na imunologii…
Je to narocne… ja mam za sebou zatím jen dvě iui a jedno icsi (testovat budu za tyden) a mám dva mrazacky… je to nářez