Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky, mohu se zeptat, měli jste nějaká dárce spermatu? Děkuji za reakce
@Cucciola juu moc gratuluji. Moc krásná zpráva ![]()
Me se oddalila menstruace mezi svátky o týden tak když bude ovulka tak tento měsíc bude ket.
snad se též brzo pochlubim s tt. ![]()
@luciiin Tak injekce jsou doma, nechala jsem tam 3 litry, ale vzala jsem si hned i ty dalsi…a cakam na menzes
Skoda, že tu žádná z vás nemá zkušenost.. ráda bych se něco dozvěděla, než budu volat zase rokytovi.. ![]()
@luciiin Po kolika dnech jsi mela odber? A pri Ket musis mit ovulaci? Nebo proc te budou stimulovat?
@Pavucinkaa Ja zatim nemam zkusenost, ale podle mne bude cekaci doba kratsi nez u vajicek..jestli by to bylo u mne potreba, jedu do toho hned ![]()
@romik0013 nám jde když už tak o dárce spermatu, v tom je větší problém
já už něco málo o tom slyšela, ale jen obecné info, tak mě zajímá, jak je to v natu, zkušenosti + ceny
to by měla být kratší, prý dokonce že když budou mít naše požadavky někde v mrazáku, tak se nemusí čekat vůbec ![]()
@romik0013 no to víš.. teratospermie.. 1-3% a víc nikdy nebylo.
@romik0013 teď nevím přesně, ale doma to mám všechno napsaný…myslím, že asi po 13 dnech. Jestli vysloveně ovulace musí být to nevím, ale doktor říkal něco o tom, že po ovulaci je jinak připravena sliznice (přitom tu mě jinak docela chvalil), tak asi by být měla… Taky říkal, že od 35 raději na KET sliznici stimulují ![]()
@Pavucinkaa Jaaj,jako spatna morfologie? No to my mame taky,1-2%,i kdyz ich mame hrozne moc i pohyb dobrej..to mi nerikejze nas to ceka, snad neco vyberou, ne? ![]()