Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kamihu juuuu gratuluji!! Jak dlouho se snažila a na kolikátý pokud to vyslo?
![]()
@kamihu jee,ti jsou krásní. a jak zvládáš dva? Už je to lepší? jak jsou velcí?
@kamihu veliká gratulace i odemne. Je to úžasný když se zadari.
A dvojitě. Kluci jsou krásný. Mohla by ses drobet rozepsat, jaký jste měli průběh a tak… děkuji
@Cucciola nám též řekli sex vynechat. Ani jsem se neptala proč. Nějak jsme to neřešili, ani neměli chuť na sexik.
@Jířa-jiřka
ty brdo, zavřeno? Mě říkal doktor, že zavřená bude jan laborka, nebude docházet k transferum atak. Mě určitě mezi svátky vyjde ultrazvuk
Dekuju.
@Cucciola Tak snažili jsme se cca tři roky, měla jsem rozhozené hormony, trochu protilátky v obalu vajíčka, jinak nic, ale zkusili jsme asi 3× IUI, z prvního IVF biochemické těhotenství, samo zaniklo, pak cca po 3 měsících 2.IVF vyšlo! Dávali jsme dvě embryjka pokaždé, taky proto že mi řekli že by druhé nebylo na zamražení. Vyhodit? To bylo nemyslitelné! Taky nám představa dvojčat nijak nevadila
No nevěděla jsem do čeho jdu
ale vážně, ted bych neměnila. Mám dva poklady a je to sen
![]()
@luciiin Hele,ja chtela jit mezi svatky na ultrazvuk, protoze mi menzes vyjde na 2.1. a rikala, ze jediny den mezi svatkama tam bude vyjimecne doktor 29,a to sme pryc, takze to zase o jeden cyklus odkladam
Uz to odkladam po druhy a zacinam byt drobet nervozni co bude priste ![]()
@luciiin tak teď nevím
jak to mají, jen sestra po tel mi tohle řekla přitom ket mi vychází cca 5ledna.ale stejná tam budu volat jak mrška dorazí. Tak uvidím.
@luciiin tak teď nevím
jak to mají, jen sestra po tel mi tohle řekla přitom ket mi vychází cca 5ledna.ale stejná tam budu volat jak mrška dorazí. Tak uvidím.
@romik0013 tak jestli je to tak jak pises a budou mít zavřeno a nedovolam se tak se mi ket zas oddálí ![]()
No rekla mi to ta kra.vka sestra na recepci..kdyz ji slysim, tak se mi otevira kudla v kapse..jeste jednou semnou bude mluvit takovym tonem, tak ji neco reknu..platime jim dost na to aby si tam zamestnavali empaticke sestry…
@romik0013 to vis nejsi nemka. Kdyz sme tam byli a prisli nemci to si mela videt jak okolo nich skakala a i kdyz snima vola.no des ale stim neudelas nic
@romik0013 to nejsi sama, to asi vsechny.me se teda posledni dobou stava, ze tam mam vzdy jinou sestru a to nema chybu ![]()
@Jiřinkka
Asi ji dam pesti
Holky nemate nejaky recept na oddaleni menstruace? Aspon o dva dni at stihnu ten ultrazvuk..minuly cyklus mi dva dni meskala po iui a ted jsem to zase dostala i dva dny driv
A to sem to mala tak hezky spocitany ![]()