NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
100
11.12.16 13:55

@kamihu juuuu gratuluji!! Jak dlouho se snažila a na kolikátý pokud to vyslo? :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
11.12.16 17:36

@kamihu jee,ti jsou krásní. a jak zvládáš dva? Už je to lepší? jak jsou velcí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.16 18:20

@kamihu veliká gratulace i odemne. Je to úžasný když se zadari. :dance: A dvojitě. Kluci jsou krásný. Mohla by ses drobet rozepsat, jaký jste měli průběh a tak… děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.16 18:25

@Cucciola nám též řekli sex vynechat. Ani jsem se neptala proč. Nějak jsme to neřešili, ani neměli chuť na sexik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
12.12.16 22:53

@Jířa-jiřka 8o 8o 8o ty brdo, zavřeno? Mě říkal doktor, že zavřená bude jan laborka, nebude docházet k transferum atak. Mě určitě mezi svátky vyjde ultrazvuk :zed: Dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
13.12.16 00:24

@Cucciola Tak snažili jsme se cca tři roky, měla jsem rozhozené hormony, trochu protilátky v obalu vajíčka, jinak nic, ale zkusili jsme asi 3× IUI, z prvního IVF biochemické těhotenství, samo zaniklo, pak cca po 3 měsících 2.IVF vyšlo! Dávali jsme dvě embryjka pokaždé, taky proto že mi řekli že by druhé nebylo na zamražení. Vyhodit? To bylo nemyslitelné! Taky nám představa dvojčat nijak nevadila :D No nevěděla jsem do čeho jdu :lol: ale vážně, ted bych neměnila. Mám dva poklady a je to sen :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
13.12.16 05:24

@luciiin Hele,ja chtela jit mezi svatky na ultrazvuk, protoze mi menzes vyjde na 2.1. a rikala, ze jediny den mezi svatkama tam bude vyjimecne doktor 29,a to sme pryc, takze to zase o jeden cyklus odkladam :zed: Uz to odkladam po druhy a zacinam byt drobet nervozni co bude priste :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.16 09:48

@luciiin tak teď nevím :nevim: jak to mají, jen sestra po tel mi tohle řekla přitom ket mi vychází cca 5ledna.ale stejná tam budu volat jak mrška dorazí. Tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.16 09:48

@luciiin tak teď nevím :nevim: jak to mají, jen sestra po tel mi tohle řekla přitom ket mi vychází cca 5ledna.ale stejná tam budu volat jak mrška dorazí. Tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.16 09:52

@romik0013 tak jestli je to tak jak pises a budou mít zavřeno a nedovolam se tak se mi ket zas oddálí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
13.12.16 11:36

No rekla mi to ta kra.vka sestra na recepci..kdyz ji slysim, tak se mi otevira kudla v kapse..jeste jednou semnou bude mluvit takovym tonem, tak ji neco reknu..platime jim dost na to aby si tam zamestnavali empaticke sestry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
13.12.16 11:38

@romik0013 to vis nejsi nemka. Kdyz sme tam byli a prisli nemci to si mela videt jak okolo nich skakala a i kdyz snima vola.no des ale stim neudelas nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
13.12.16 12:01

@Jiřinkka Sem tam chvili, ale fakt mne stve  :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
13.12.16 12:44

@romik0013 to nejsi sama, to asi vsechny.me se teda posledni dobou stava, ze tam mam vzdy jinou sestru a to nema chybu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
13.12.16 13:39

@Jiřinkka :palec: Asi ji dam pesti :mrgreen: Holky nemate nejaky recept na oddaleni menstruace? Aspon o dva dni at stihnu ten ultrazvuk..minuly cyklus mi dva dni meskala po iui a ted jsem to zase dostala i dva dny driv :zed: A to sem to mala tak hezky spocitany :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí