Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@luciiin Jo takhle..tak to jo..pravda, ze po ovulaci pred menzes, je nejvyssi asi..tak daj cervene vinko
Troska ma sklamalo, ze po nejakych 5 dnech uz zadna fyzicka zatez, takze mam po behani a po cviceni
tak snad dam aspon par km prochazek
A kontryhel jsi nezkousela, ze by to srovnal
@luciiin Ty jo, nemela jsi dlouhy protokol? Mne rikal 8-10 dni ![]()
@romik0013 jojo špatná morfologie. my máme taky ostatní ok, ale nevím jestli super nebo jen ok.. my nad tím přemýšlíme už dost vážně a uvidíme podle ceny a podle toho co budou mít za nabídky.
@romik0013 asi kecám, máš pravdu, musím se podívat doma, odběr byl určitě dřív. Kontryhel piju, ale říkal, že výška i složení dobré, jen ta ovulace ![]()
Holky, tak ja jedu ve stredu na konzultaci pred ket a myslim, ze bude asi i rovnou kontrola.sem zvedava co mi rekne a jaky mi daji prasky nebo injekce.uz se normalne tesim
@Pavucinkaa A IVF s takovýmhle sperma snad není možné? co vím, tak to právě bývá úspěšné.
@Ive88 jedno, na další nejdem. chtěli jsme hned druhé když se nepodařilo, ale bohužel se musí čekat tři měsíce a to já už na to ty koule nemám
tak jsme se dohodli na dárci ![]()
@Pavucinkaa tak klobouk dolů, tohle by můj partner nedal, má tedy kolísavou morfologii, max měl 5%,byli jsme už 4 an IUI ani jednou nevyšlo a teď ještě jdeme na vyšetření imunologie a genetiky a pak půjdeme do IVF
@Ive88 já to navrhla, dalo mi to tedy práci a docela rychle souhlasil.. sice ještě nejsme na pevno rozhodnuti, až podle informací o tom a podle ceny, ale asi bychom do toho šli.. u nás je dost možné, že se to poveed.. my máme za sebou 7× iui a 1× ivf. tak to je fajn, že ji má jen kolísavou…