NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1990
12.1.17 15:59

@koblizeq Tak drzim palce :palec: Zlate iui :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
12.1.17 16:00

@luciiin Tak jo :palec: Zacinam byt drobet rozklepana :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
12.1.17 18:48

Moc šancí iui nedávám:( ale aspoň zkontrolujeme, zda probíhá ovulka a jaký máme spermiogram. A podle výsledků imunologie se pustíme doufám brzy do 3. stimulace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.17 20:09

@luciiin kdyby ovulka nebyla tak zas další měsíc. Ale to není můj případ :dance: dnes na ultrazvuku folikul 22mm tak pro jistotu mi pichli pregnyl a ket nás čeká v úterý :dance: moc se těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.17 20:13

@romik0013 držím palecky at máš hojnou úrodu. Kdy jdeš na odběr?
Jinak po stimulaci jsem byla pořád plačtivá a zůstalo mi to do teď. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.17 20:19

@koblizeq nevěš hlavu, naděje umírá poslední :palec: Držím palce, třebas to vyjde :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
12.1.17 21:31

@Jířa-jiřka no tak super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
13.1.17 15:11

@Jířa-jiřka Mne je doplacu ze vseho uz ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
13.1.17 15:12

@Jířa-jiřka jo a drzim palce na Ket :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
13.1.17 15:15

@Jířa-jiřka mi to nejak neodeslalo..dneska mi tek, ze na jednom vajecniku je jeden uz velkej 21,ten pry pocitat nebudeme a jinak jsou tam nejaky 17,16,18,tak prej jeste mam pichnout dneska gonal a cetrotide, zitra 22.30 dva pregnyly a v pondeli v 8 tam mam prijit 8o se uz bojim, rikal ze na kazdym je ich kolem 10,bojim se ze ich bude moc a dostanu ohss, cpu se tvarohem a nalevam vodou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
13.1.17 15:16

@Jířa-jiřka Doufam ze uz taky nebudou prezraly v pondeli, ale verim mu, tak snad vi co dela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
16.1.17 11:17

Ahojky děvčata, budeme se objednávat na imunologii a genetiku. Můžete mi povědět co to všechno obnáší, jaké jsou cca objednávací doby a jak dlouho se čeká na výsledky? Ted jsem domluvila s Rokytou, říkal at se stavím pro doporučenky a že nás čekají oba náběry krve, přítele náběr spermatu a mě odběr hlenu. Platí se za to něco? Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
16.1.17 12:11

@Pavucinkaa pokud budeš mít doporučení, tak nebude platit nic. Objednací lhůta cca 1 měsíc. Na výsledky genetiky jsme čekali 5 týdnů. Imunologie nás čeká za týden a výsledky prý také budou cca za 5 týdnů. při genetickém vyšetření s námi rozebírali rodinu, zdravotní problémy v rodině a pak nám nabírali krev. A na imunologii nás čekají odběry krve a spermiogram, o odběru hlenu nám při objednání nic neříkali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
16.1.17 12:23

@koblizeq Tak to je mazec :D to aby jsme tam šli taky hned vid :D to jsou fest dlouhý doby, jen kvůli náběrům krve, jen mi vrtá hlavou, genetiku jsme probírali na první konzultaci tenkrát ještě s boušem.. To budu ted říkat to samé znovu? A nevíš z jakého důvodu to trvá tak dlouho? když si vezmu, že hcg vím do hodiny a počáteční náběry krve do max týdne, tak co je sakra tohle? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
16.1.17 13:50

@Pavucinkaa u nas zjistovali na co umrely pribuzny a jaky maji nemoci. kolik kdo ma deti a tak.pak brali krev.tak oni delaji nejaky geneticky testy, ktere trvaji dele.na imunologii sme nebyli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí