Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Moc šancí iui nedávám:( ale aspoň zkontrolujeme, zda probíhá ovulka a jaký máme spermiogram. A podle výsledků imunologie se pustíme doufám brzy do 3. stimulace…
@luciiin kdyby ovulka nebyla tak zas další měsíc. Ale to není můj případ
dnes na ultrazvuku folikul 22mm tak pro jistotu mi pichli pregnyl a ket nás čeká v úterý
moc se těším ![]()
@romik0013 držím palecky at máš hojnou úrodu. Kdy jdeš na odběr?
Jinak po stimulaci jsem byla pořád plačtivá a zůstalo mi to do teď. ![]()
@koblizeq nevěš hlavu, naděje umírá poslední
Držím palce, třebas to vyjde ![]()
@Jířa-jiřka mi to nejak neodeslalo..dneska mi tek, ze na jednom vajecniku je jeden uz velkej 21,ten pry pocitat nebudeme a jinak jsou tam nejaky 17,16,18,tak prej jeste mam pichnout dneska gonal a cetrotide, zitra 22.30 dva pregnyly a v pondeli v 8 tam mam prijit
se uz bojim, rikal ze na kazdym je ich kolem 10,bojim se ze ich bude moc a dostanu ohss, cpu se tvarohem a nalevam vodou ![]()
@Jířa-jiřka Doufam ze uz taky nebudou prezraly v pondeli, ale verim mu, tak snad vi co dela ![]()
Ahojky děvčata, budeme se objednávat na imunologii a genetiku. Můžete mi povědět co to všechno obnáší, jaké jsou cca objednávací doby a jak dlouho se čeká na výsledky? Ted jsem domluvila s Rokytou, říkal at se stavím pro doporučenky a že nás čekají oba náběry krve, přítele náběr spermatu a mě odběr hlenu. Platí se za to něco? Děkuji moc
@Pavucinkaa pokud budeš mít doporučení, tak nebude platit nic. Objednací lhůta cca 1 měsíc. Na výsledky genetiky jsme čekali 5 týdnů. Imunologie nás čeká za týden a výsledky prý také budou cca za 5 týdnů. při genetickém vyšetření s námi rozebírali rodinu, zdravotní problémy v rodině a pak nám nabírali krev. A na imunologii nás čekají odběry krve a spermiogram, o odběru hlenu nám při objednání nic neříkali.
@koblizeq Tak to je mazec
to aby jsme tam šli taky hned vid
to jsou fest dlouhý doby, jen kvůli náběrům krve, jen mi vrtá hlavou, genetiku jsme probírali na první konzultaci tenkrát ještě s boušem.. To budu ted říkat to samé znovu? A nevíš z jakého důvodu to trvá tak dlouho? když si vezmu, že hcg vím do hodiny a počáteční náběry krve do max týdne, tak co je sakra tohle? ![]()
@Pavucinkaa u nas zjistovali na co umrely pribuzny a jaky maji nemoci. kolik kdo ma deti a tak.pak brali krev.tak oni delaji nejaky geneticky testy, ktere trvaji dele.na imunologii sme nebyli.