Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, je neco co bych nemela pti stimulaci? A muzu to necim podporit, je mi tech vajecniku docela lito
Dneska zacinam vecer s pichanim gonalu,3 den cyklu, jsem zvedava jak to pichnu ![]()
@romik0013 kolik píchas? To zvládneš, vůbec nic na tom neni
…Doktor říkal jen necvičit a celkově to nepřehánět s fyzickou aktivitou (prý ani nějaké dlouhé prochazky, jen zlehka), jinak vše normál. Přímo jsem se ptala jestli něco pít či jist a doktor mi řekl, že ty hormony jsou tak šílená a pro tělo nepřirozená dávka (a to jsem měla docela nizkou), že žádné jídlo ani pití nemůže výsledek ovlivnit
Jen jist listovku.
Diky, tak to jsem zvedava, jak zvladnu pondeli, utery 12-tku nocni a ze se v praci nabeham…mam 187,5
@romik0013 hele já při stimulaci necítila vůbec nic, ani břicho, špatně, prostě nic… to až po OPU
…procházky jsem neřešila, do práce taky normálně chodila. Jen tedy po několika dnech přestala cvičit.
@romik0013 je, tak to si nepamatuju, řeknu cca 5 - 7 od začátku stimulace a cvičila bych klidně dal, ale už mi to přišlo blbé a zatrhnul mě to přítel
ale je fakt, že žádné posilování břicha a skákání apod. Má se opatrně kvůli přetočení vaječníků, to by pak byl průser, to jsem riskovat nechtěla.
@romik0013 uvidíš jak ti bude, některé holky na cvičení nemají ani pomyšlení…
To je jasny..sice jsem zvykla behat 3krat tydne 10km a cvicit pilates, ale radsi zo nebudu riskovat..mesic to vydrzim, a snad, kdyz by jsem mela stesti, tak 9mesicu vydrzim taky ![]()
Ahoj holky, měla bych dotaz. Kdy rozmrazují embryo, v ten den kdy je naplánovaný ket a nebo o den dřív. děkuji
@Jířa-jiřka nevím jak je to v Natalartu, ale když jsem pročítala diskuze tak vím, že se hodně psalo, že brzy ráno rozmrazeni a pokud se nepovedlo, tak embryolog nebo lekar volal, že dotyčná nema jezdit (pokud bylo třeba jedno embrio).
@luciiin děkuji za odpověď, tak snad se nám to povede, máme jen jednoho mrazáčka ![]()
Holky, ja sem hroznej drevak
Dneska sem si poprvy mela pichnout cetrotide, rokyta rikal, tak 5-10minut po gonalu a nejen, ze sem si nejdriv blbe pichla gonal, dala sem spatne ihlu a musela pichnout ba dva krat, protoze mi to zastavilo a neslo, ale kdyz sem chtela pichnout pak cetrotide, tak sem omylem zmackla ten pist a dost mi toho ujelo
tak sem dala druhy baleni, ale jak sem byla rozklepana, tak to nebylo za 5-10 minut, ale za 20..ja sen takovej stresak
Zitra, aby sem volala, ze potrebuju jeste jedno baleni, protoze jsem nesika
Doufam, ze sem to nejak nedovrzala ![]()
@romik0013 myslim, ze nebude problem, aby ti napsal jeste jedno baleni. myslim, ze se jim to nestalo poprve.ja sem pichala hned po sobe.