NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1990
5.1.17 12:08

Holky, je neco co bych nemela pti stimulaci? A muzu to necim podporit, je mi tech vajecniku docela lito :mrgreen: Dneska zacinam vecer s pichanim gonalu,3 den cyklu, jsem zvedava jak to pichnu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
5.1.17 16:20

@romik0013 kolik píchas? To zvládneš, vůbec nic na tom neni ;)…Doktor říkal jen necvičit a celkově to nepřehánět s fyzickou aktivitou (prý ani nějaké dlouhé prochazky, jen zlehka), jinak vše normál. Přímo jsem se ptala jestli něco pít či jist a doktor mi řekl, že ty hormony jsou tak šílená a pro tělo nepřirozená dávka (a to jsem měla docela nizkou), že žádné jídlo ani pití nemůže výsledek ovlivnit 8o Jen jist listovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
5.1.17 16:31

Diky, tak to jsem zvedava, jak zvladnu pondeli, utery 12-tku nocni a ze se v praci nabeham…mam 187,5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
5.1.17 16:38

@romik0013 hele já při stimulaci necítila vůbec nic, ani břicho, špatně, prostě nic… to až po OPU :mrgreen:…procházky jsem neřešila, do práce taky normálně chodila. Jen tedy po několika dnech přestala cvičit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
5.1.17 16:46

A kolik dni si jeste cvicila? :mrgreen: Promin za blbe otazky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
5.1.17 16:58

@romik0013 je, tak to si nepamatuju, řeknu cca 5 - 7 od začátku stimulace a cvičila bych klidně dal, ale už mi to přišlo blbé a zatrhnul mě to přítel :mrgreen: ale je fakt, že žádné posilování břicha a skákání apod. Má se opatrně kvůli přetočení vaječníků, to by pak byl průser, to jsem riskovat nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
5.1.17 16:59

@romik0013 uvidíš jak ti bude, některé holky na cvičení nemají ani pomyšlení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
5.1.17 17:40

To je jasny..sice jsem zvykla behat 3krat tydne 10km a cvicit pilates, ale radsi zo nebudu riskovat..mesic to vydrzim, a snad, kdyz by jsem mela stesti, tak 9mesicu vydrzim taky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
5.1.17 17:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.17 15:57

Ahoj holky, měla bych dotaz. Kdy rozmrazují embryo, v ten den kdy je naplánovaný ket a nebo o den dřív. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
8.1.17 22:33

@Jířa-jiřka nevím jak je to v Natalartu, ale když jsem pročítala diskuze tak vím, že se hodně psalo, že brzy ráno rozmrazeni a pokud se nepovedlo, tak embryolog nebo lekar volal, že dotyčná nema jezdit (pokud bylo třeba jedno embrio).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.17 19:17

@luciiin děkuji za odpověď, tak snad se nám to povede, máme jen jednoho mrazáčka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
9.1.17 19:38

@Jířa-jiřka budu držet palce. Kdy jdeš na KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
9.1.17 21:03

Holky, ja sem hroznej drevak :zed: Dneska sem si poprvy mela pichnout cetrotide, rokyta rikal, tak 5-10minut po gonalu a nejen, ze sem si nejdriv blbe pichla gonal, dala sem spatne ihlu a musela pichnout ba dva krat, protoze mi to zastavilo a neslo, ale kdyz sem chtela pichnout pak cetrotide, tak sem omylem zmackla ten pist a dost mi toho ujelo :,( tak sem dala druhy baleni, ale jak sem byla rozklepana, tak to nebylo za 5-10 minut, ale za 20..ja sen takovej stresak :mrgreen: Zitra, aby sem volala, ze potrebuju jeste jedno baleni, protoze jsem nesika :pocitac: Doufam, ze sem to nejak nedovrzala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
10.1.17 09:18

@romik0013 myslim, ze nebude problem, aby ti napsal jeste jedno baleni. myslim, ze se jim to nestalo poprve.ja sem pichala hned po sobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí