Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, přeju Všem krásné Vánoce a všem snažilkám, ať se příští rok už zadaří.
Holky, preji vam vsem krasne Vanoce a stastny a hlavne plodny ten naslednujici rok
bohuzel lepsi fotka se mi nepovedla udelat, model nestal ![]()
@luciiin já budu mít ket v nativu. Když tedy proběhne ovulka, v minulém cyklu nebyla
.
@luciiin já budu mít ket v nativu. Když tedy proběhne ovulka, v minulém cyklu nebyla
.
@Jířa-jiřka já mám právě po stimulaci cyklus pěkně rozhazeny a teď asi ovulace neproběhne (i když jsem ji jinak normálně mela), tak mě asi čeká před KETem stimulace. ![]()
@luciiin ahooj,zitra mam jit na ultratvuk pred stimulaci, ale mam pocit, ze dneska, nebo zitra to dostanu, takze jsem napnuta jak struna
Podle mne to dostanu, kdyz tam dojdu
A co ty? Jsi objednana?
@romik0013 to neva jestli to dostaneš, jen je to takové nepříjemné
…ale ultrazvuk udělají. Já tam byla mezi svátky na pro léky a teď čekám na MS (ještě tak 14 dni). Mám cyklus po stimulaci dost rozhazeny, tenhle prý asi ani nebude ovulace, tak to pojistime a sliznici pripravime ![]()
@luciiin jo? Ja jsem se s nima prave dohodla, ze jestli to dostanu, tak si zavolam a odlozim to na dalsi cyklus
Jak moc to mas rozhazeny? Jako, ze to nemas pravidelny?
@romik0013 aha, tak kdyby náhodou, cinkni jim…já byla na ultrazvuku asi 2 DC. ![]()
Jo nepravidelný a tím že teď bude asi anovulacni cyklus, tak ten příští radši nastimulujem
…protože než by se mi to srovnalo, to by mohlo trvat ![]()
Ahoj holky!
Vše nej nej. Mám dobrou zprávu, která určitě povzbudí vás ostatní. Na začátku prosince jsem postoupila isci a jsem těhotná