Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky nás by měl čekat KET v lednu a před tim nějaké kontroly… jak mají zavřeno prosinec a leden, víte někdo?
@luciiin tak to nevim, ale my deme taky v lednu na ket a zacatkem ledna deme ma kontrolu
@koblizeq Ahoj naprosto vím jak se cítíš, byla jsem ve stejné situaci. Je to na budku. Ted tu ze 3 IVF spí to největší štěstí co mám. Je to náročnej proces, ale stojí za to bojovat, držím pěsti.
JInak holky, náš malý velký muž má ve 4 měsících 68 cm a 7750g, příští tejden začínáme s příkrmama tak se těšim jak to po mě bude plivat.
@Lena45 a můžu se zeptat, kolik ti je let? protože, jak tak pořád něco čtu, tak můj protivník je asi hlavně věk, 35. Moc gratuluju k chlapečkovi:)
@Lena45
Ty brdo, to je macek
Adelka je fakt prcek, ale zase je to holka, v nedeli ji bude 7 mesicu a ma teprve 6700 (ted moc nepribira, ze zoubku ma furt prujem) a kolik meri nevim, ale na pulrocni kontrole mela 63cm.
Jinak od 4.mesice davame prikrmy a basti je bez prskani, moc ji chutnaji, drive teda jen ty kupovane, ted ji to micham, obcas domaci, obcas kupovane nebo zkombinuju dohromady. Ale jak je to poblijonek, tak zvraceni mrkvicky bylo desny, vse oranzove, ted uz nastesti zvraci min a prikrm uz dlouho ne.
JInak mame zub a lezeme ![]()
Vsem snazilkam moc drzim palce, neztracejte nadeji a kdyz to hned nevyjde, verte, ze to vyjde jindy. Já mela 4×IUI, a az na 2.IVF to vyslo (a to mam protilatky proti plodu - dost velke). Jo a je mi 34, otehotnela jsem par dni pred 33.narozkama (2 carky byly muj narozeninovy darek)
@koblizeq tak mě je 38 let. Víš už se to tu probiralo mockrát, psychika dělá divy. Ja v pořádku manžel pomalejší spermio. Jé jsem přesvědčena ze u nás zafungovali lázně. Super parta procedury atd. Uklidnila jsem se a bylo to.
@ivre jo je strašně velkej. My se zaciname přetáčet. Zoubky dole máme krásné vidět a už nás i zlobili popolizali ven, ale ještě se neprorizli.
@Lena45 píše:
@ivre jo je strašně velkej. My se zaciname přetáčet. Zoubky dole máme krásné vidět a už nás i zlobili popolizali ven, ale ještě se neprorizli.
Náš taky zlobily zoubky už od 3mesicu a jako první vylezla trojka, jsem zvědavá co bude dalsi, videt neprorizlych jich má dost
@luciiin ahojky sestra po telefonu mi rekla ze maji zavreno od 23.12- 2.1.
Holky, tohle téma mě zajímá. Co jsem hledala na netu, každé centrum má jiný názor. Mně řekli žádný sex do testování. Ale víte proč? Je to nebezpečné pro embryo? A nebo aby to nebolelo po té stimulaci? Jde o ten orgasmus ze je nebezpečný protože jsou to kontrakce? Ale "normální ženské " ani neví že jsou těhotné a dělají vše… práce, stres, Sex… nenapadla vás někdy taky tahle otázka? A co vy, jaký má to máte názor a přístup? ![]()
Ahoj holky
posílám fotečku našich miláčků, snad vás to povzbudí ve snažení
držím vám palce, ať se všechny brzo dočkáte svého štěstíčka, tak jako my
Klukům nedávno bylo půl roku. Hrozně to letí. Připadá mi že je to chvilka, co jsem byla taky ve stádiu snažení se o mimčo a teď máme poklady rovnou dva ![]()
@kamihu kluci jsou nádherní
gratuluju
povzbuzení přesně dneska potřebuju, vlezla na mě depka: (