Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj kocky, dneska sem byla u Svabka, trosicku se ho desim po tom, jak mi delal to iui, naplanovali sme ivf na zacatek ledna, nekdy kolem 5-tyho by sem to mala dostat, a rikal, ze se mam objednat na utz par dni pred menzesem, nevite proc? Taky sem myslela, ze mi udelaji novy hp, preci jenom je od zari dlouha doba ![]()
@romik0013 píše:
Ahoj kocky, dneska sem byla u Svabka, trosicku se ho desim po tom, jak mi delal to iui, naplanovali sme ivf na zacatek ledna, nekdy kolem 5-tyho by sem to mala dostat, a rikal, ze se mam objednat na utz par dni pred menzesem, nevite proc? Taky sem myslela, ze mi udelaji novy hp, preci jenom je od zari dlouha doba
Musí se před stimulací podívat, zda je vše ok, zda nemáš cysty.
@ivre Dekuju
No este to tak
Jeste sem se chtela zeptat, jestli by sem jim mohla rict, aby mne vzal na ivf treba Bouse, nebo Rokyta, jestli ho mad pak furt, alebo kdo bude volnej, ten te veme..
Ja sem totiz precetla, ze Svabek nic moc
Nebo to bude lepsi asi neresit ![]()
To si nevyberes, oni se střídají, proste daný den je na sále jeden. a jinak já teda Svabka měla ráda, ale na ivf jsem měla Rokytu a po druhé Bouseho
@romik0013 ja sem mela vsechny tri dohromady. a nemuzu si na zadneho stezovat. poprve sem mela na odbery svabka a na vraceni rokytu a vsechno vysvetloval a podruhy sem mela na oboji bouseho, ale akorat nic nepovidal. t o vis to si nevyberes kdo to bude delat, ale vsichni sou suprovy
@romik0013 ja pujdu taky v lednu, ale jen na ket a vyjde mi to spis ke konci ledna pocitam
@Jiřinkka Tak KET je v pohode
Jsem rada, ze ste mne uklidnili, vsichni vychvaluji jenom Rokytu, tak sem se trochu lekla ![]()
@romik0013 kdyz jsem chodila do natu, mela sem prevazne svabka a byla sem spokojena ![]()
@romik0013 ja take dochazim prevazne ke svabkovi.oni sou vsichni dobri, i kdyz bouse nic nerekne, neni nejak upovidany
Ahoj holky, tak ja já byla včera na odběru a dnes volala a z 9 odebranych vsechny oplozene.
Takže zítra zas zavolám a vypadá to na prodlouženou kultivaci a na e. t. v úterý…svabek mi doporučil vložit jen jedno. Prý to tak dělají napoprvé i kvůli pojišťovně.
@Cucciola Tak to je skvely
Drzim palce, az se vsechny dobre vyviji..hned se bojim min ![]()
@Cucciola Prosim te a jak dlouho a od kteryho dne cyklu si stimulovala?
@Cucciola Držím palce, ať to dobře dopadne!
Líp než u nás. Já jich měla oplozených taky 9, ale na transfer po 5ti dnech zbylo jen jen jedno ![]()