Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sonci82 doufam, ze sem ti aspon trochu pomohla a kdyby neco tak napis
Jako asi se s tím dá něco dělat, ma 5mil na ml…a asi nejezdí rychle, nevim… výsledek zatím víme z telefonátu a hned posílali poštou, tak v po nebo v út si to pořádně přečtem. Zřejmě koupíme Fertilan a vitamin E. Mám segru jako zde. sestru na urologii, tak si to s ni domluvíme. My se snažíme dva roky a až teď po svatbě jsme to začli řešit. Já mám syna z prvního manželství a to jsem tenkrát vysadila prášky a šup, bylo to. MS mám pravidelnou, ovulaci taky, takze jsem si říkala, ze asi bude problém u muže. Bohužel je svářeč a dle p. Losana to je blbé povolání a muze tím být dost ovlivněn. Tak bude zobat vitamíny a uvidime ![]()
@sonci82 To je mozny, ze to tim muze bejt..hele mojemu se po selzinku a kotvicniku zlepsila tychlost z 2% na normal
mnozstvi mnel teda nadprumnerny uz predtim..zkuste i ten kotvicnik, jmebuje se to energyman.. ![]()
@sonci82 my sme uplne poprve byli taky u losana na smetance a ten nam rekl, ze spolu nebudeme mit dite a pak sme presli do natalartu a tam nam rekli, ze to neni beznadejny a hned nas poslali na genetiku a pak k urologovi.zak drzim palce
@Jiřinkka Zklamana
Nakonec nam prezilo jen jedno na transfer a nic ke zmrazeni. Porad to nemuzu nejak rozdychat
@clarush to je mi lito.tak to sme na tom stejne.ja poprve nemeli taky nic do mrazaku a ted mi tu pobiha skoro dvoulety rostak
tak drzim palce, aby se mu u tebe libilo
@clarush Ach jo..zo mne
mrzi..potrebuju neco optimisticke
Drzim hrozne pesti at se podari ![]()
Ahoj holky ![]()
Je tu nektera ktera ted zacina s ivf? Ja si jdu zitra pro leky a na sono… Jsem z toho cela nesva
prvni pokus prvni vse ![]()
Děkuju holky. Tak nějak jsem se upnula na to, že budu mít od té hormonální smrště na delší dobu klid a teď mám po naději. Ale třeba se udrží… ![]()
@luciiin měla jsem to stejně ob měsíc… A zadařilo se… držím palecky… ![]()
@luciiin nám zamrazili po dvou. Nikdo se na nic neptal a mě nenapadlo se zeptat. Takže jsme při KET vkládali obě, přece po tom všem jedno nevyhodíme, a chytil se jeden… ![]()
@Jiřinkka injekce bohužel budou i při KET. Ale až po vložení mrazáčka. Před jen pregnyl. Poté až do 12 tt clexane plus další léky… Ale injekčně jen clexane
@Hhrabenka aha, ty blaho, to jsi mě docela zarazila, že po dvou… a neměli jste jich hodně?