NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1990
26.10.16 19:12

@koblizeq Taky mi je 35..ja sem byla zatim na jednom iui,11den folik 21,pichli pregnyl a za tri hodky jsem sla na iui…tenhle mesic jsem byla znova 11den, ted v pondeli, ale folik jen 14,5,jeste k tomu tam byli dva stejne velky, nevim, jak je to mozny…tak rikal, ze mam prijit ve stvrtek, jestli bude dost velky, ale nemyslim si, zadny ovu priznaky nemam, podle mne tengle mesic sem bez ovu..nemela jsem zadny prasky, jenom nativ..takze si myslim, ze zitra to neklapne, tak mu chci rict, ze jdu do ivf, kym jsem tak nejak zdrava..buhvi jak kvalitna mam vejce :mrgreen: Jinak, mi chodime kvuli naprd spermiu, morfologie 2 % :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
26.10.16 19:22

@Jiřinkka a jak pochopil to, ze to nevyslo? Moc drzim palce, aby se dalsi prdolka udrzel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
26.10.16 20:59

@ivre hele docela sme se divili, ale pochopil to rychle. najednou nehladil brisko ani neprdel na nej-to bylo misto pusinek :D najednou mimi neni a bylo hotovo. dekuji, taky doufame, ze uz se ted udrzi a nepusti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
27.10.16 07:59

Tak holky, folik mnel 20,tak jedu v 11 na iui, i kdyz ovulka bude spis zitra, snad se nam povede to pojistit :nevim: Jinak tam mam na vajecniku asi 12mm lozisko, muze to byt ebdimetrioza, jenom mi prijde divny, ze minule tam nebylo :( ale rikal, ze to neni tak velky, aby mne nekam hnal, a ze ovulovat budu, tak co…jinak, kdyz to dostanu, mam se objednat a v lednu zacnu stimulovat, chci si jeste uzit vanocni trhy. :mrgreen: Jo a sliznici jsem mnela jenom 7 max, neni to malo? Uz to asi nicim nezvednu, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
28.10.16 03:10

@romik0013 já zvedala sliznici estroferm, ale od počátku cyklu, teď už asi ničím… :think: no ale estroferm mi stejně nepomohl,, sliznice nijak zvlášť nenarostla ( tak jsem měla sedm ) a miminko se uchytilo… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
28.10.16 08:48

@Hhrabenka :potlesk: Tak to je dobre ä…mne sa mozno uchyti, ake ne ted, morfologie klesla na 1%,se divim, ze mi to iui vubec delal :mrgreen: Tentojrat to hrozne bolelo, nemoh se tam dostat, musel roztahnout krcek, i sla krev, auu :,( pak v praci sem myslela, ze umru, jak mne bolelo bricho :poblion: Bouse to teda po prvy udelal uplne bezbolestne, i kdyz nemluvil :mrgreen: Myslela jsem, ze hbed dalsi cyklus mi navrhne stimulaci na ivf, ale mam se jen objednat na konzultaci az to dostanu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
28.10.16 09:39

@romik0013
Teda jak to? To by přeci vůbec nemělo bolet :( Měla bys mít ten vchod právě otevřený, díky blížící se ovulaci. Pichli ti Pregnyl na ovulku?
A kdo ti to dělal? Já byla 3X u Rokyty a ani jsem o tom nevěděla. My měli minulý měsíc morfologii 0% q taky mi to IUI přišlo trochu zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
28.10.16 12:18

@clarush jojo,pichli mi ho…no, rikal, ze ovulacni hlen tam uplne kape, ze nacasovany je to dobre, ze je to tam naky zahnuty nebo co :( byl podle mne nejstarsi, takze Svabek? Ja ani nevim :mrgreen: Jako, uz na to nejdu, stejne to podle mne nema cenu..mozna to byla alergicka reakce na bilkoviny, prej se to muze stat, podle toho, jak to premyji, a kdyz se to dostane do brisni dutiny, muze to zpusobit bolesti bricha..sem videla ty nuzky velky, jak si bere, tam mi prislo blbe :zed: Prej zakaslete, trosku to stipne…prej TROSKU, sem myslela, ze vyskocim z toho kresla :mrgreen: Vy ae nechystate radsu na ivf? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
28.10.16 13:34

Ahoj holky, nám ET nevyšel, tak se připravujeme na KET. No, čekala jsem to…vůbec žádný příznak. Jen mě zarazilo, že ho nedělají v následujícím cyklu, ale až ob? Teď čekám na MS, která mi určitě přijde za pěknou dobu, protože mi ji utroš vždy pěkně oddáli a před další jdu na ultrazvuk zda bude KET v nativu nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
28.10.16 14:31

@luciiin Tak to ma mrzi :? Ja si myslim ze to nedelaji hned, aby pockaly na cyklus, dokonce my kolegyne rikala, ze u ni cekali dva cykly, aby menstruace prisla sama aspon si telo trocha odpocine od tech hormonu a ty taky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
28.10.16 14:35

@luciiin Nebudou zjistovat proc se to nepovedlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
28.10.16 14:39

@romik0013 aha, tak asi jo…tak to asi ještě mezi tím dáme nějakou dovcu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
28.10.16 14:44

@romik0013 to asi nezjistujou, nevím…vyšetření máme a stává se to často… já ti teď nevím, ale ani úspěšnost v IVF není nějak závratná…i když samozřejmě nejvyšší že všech metod. Nějakých 30-40% statisticky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
28.10.16 17:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
28.10.16 17:24

@romik0013
Aha. No my už to Ivf máme rozjetý, příští týden jdu na punkci už. Děsím se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí