Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hhrabenka juuuu ten se povedl
neni to ani mozny, ze uz mu bude pul roku ![]()
Holky, pred par mesici jsem cetla ceny vsech metod a tak, ted to nemuzu najit tady v diskuzi.vite nekdo na kolik vyjde ICSI, prodl kultivace atd atd?
@Cucciola ICSI kolem 7000,–?
Prodloužená kultivace, asistovaný h., ICSI a mrazení 16000,–
@luciiin Super dekuji. takze pro me asi pripada v uvahu ten balicek za 16.000… Doufam ze bude co zamrazit
@clarush A to hned te poslali na ivf? Muj mnel tedkom 2% a delali mi iui..ta se nepovedla, zitra jsem objednana na dalsi..
Takze se mam asi rovnou domluvit na ivf, co ![]()
Holky co máte za sebou ket v nativu, prosím o radu kolikátý den má být první ultrazvuk. Byla jsem nucena odložit plánovaný ultrazvuk a tím se mi o měsíc posunulo ket, když jsem se ptala sestřičky tak řekla že si mám zavolat první den cyklu, ale na otázku kdy by byl ultrazvuk tak mi neodpověděla
prosím o radu. děkuji
@lucyter děkujeme
jj, letí to…
@Jířa-jiřka nepamatuji si přesně kolikátý den, ale vkládat budou v době ovulace, takže plus mínus desátý až dvanáctý den po menstruaci… To už je individuální, bude záležet na UTZ. Neboj, stihnou to… ![]()
@Hhrabenka teda to je krásnej chlapak. Nevypadá o 14dní mladší nez Áďa. Je hrozný, jak to letí, viď, za chvíli jim bude půl roku. Jaké děláte pokroky? My máme co dělat ji udržet nesedet ještě, kvuli zádům ji to nechceme ještě dovolit a jinak se trošku plazí, tak se máme brzy na co těšit. Jibak je to usměvavá ďáblice.
Holky, moc vám drzim palce, at se svých zlatíček dočkáte, co nejdříve
Tak holky nevim..dneska jsem byla na folikulometrii, ale mnela sem tusaka, ze to nebude ok..
Minuly mesic 11den, folik 21mm, dneska 11 den 14,5
jeste rikal, ze je divny, ze jsou tam dva stejne velky
Mam prijit ve stvrtek, chudak manza bude po 12 nocni, nevim jak to dame..ale stejne si myslim, ze ovu nebude, i kdyz rekl, ze kdyz mam pravidelnej cylus, tak by mnela byt.. ![]()
@romik0013 My už máme za sebou 3 IUI a tak jsem se rozhodla postoupit trochu dál. Už totiž moc nevěřím, že by naši situaci IUI vyřešilo. Tak to držím palce
A vám IVF zatím nedoporučili?
@lucyter jj, nabídli nám ICSI, ale já tam vždycky zapomenu na co jsem se chtěla zeptat a tak nějak jsem zapomněla i na tohle. Jestli se to dá provést i v 0%. Já doufám, že tam pár těch dobrých mršek bude, ale obavy samozřejmě mám.