Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@clarush já se tam o procentuální úspěšnosti vůbec nebavila, to spíš co je tak různě čtu. 12 je krásný pocet ![]()
Holky, dneska sem volala do natu, chtela sem se zeptat kdy muzeme jit na ket. nejdriv sem chtela jit po novem roce, ale porad mi to neda a premyslim jestli nejit uz ted. manzelovi je to jedno, ze je to na me. sestricka mi rekla, ze mam zavolat zitra, ze se domluvi s doktorem co a jak.tak uvidime ![]()
@Jiřinkka kolik mas marazacku? A kdy si byla na ivf? Hlavne, aby si byla v klidu ![]()
@romik0013 na ivf sem byla v cervenci.mame 3 mrazacky.tak ja sem v klidu, tak uvidime, co mi zitra reknou
@Jiřinkka Tak to jo, to je slusna zasoba
Jdi do toho, treba mas nejakeho tusaka ![]()
@Jiřinkka A delali genetiku a imuno? Kdyz si potratila? Po ivf si potratila? Promin, nejak sem to asi prohlidla
![]()
@romik0013 nam delali genetiku hned na zacatku nez sme sli na ivf.jo pri druhem ivf sem potratila v 10tt. prestalo byt srdicko. doktorka rikala, ze to musela byt geneticka vada.tak snad se ted zadari.sem zvedava co mi zitra rekne sestra az tam budu volat
@Jiřinkka Urcite se to povede
Hlavne, ze nemusis na dalsi ivf..nam vsem se to povede ![]()
@romik0013 to je jasny, ze se nam to vsem povede
jo je to dobre, ze nemusim podstupovat ivf a du jen na ket
@Jiřinkka Ket probiha Jak? Tam uz neni potreba injekci pravda?
@Cucciola na ketu sem jeste nebyla, ale nepichas si injekce, jen mas asi nejaky prasky na sliznici a den pred vlozenim je jedna injekce
Tak sem tam volala a doktor rikal, ze to mame nechat na prosinec nebo leden.tak uz sem rovnou objednana na 4.1.nechce se mi tam jezdit tesne pred vanocema
@Cucciola půjdu za měsíc před MS na ultrazvuk a tam se rozhodne jestli něco na sliznici.
@Jiřinkka Ja si myslim, ze ti poradil dobre
uzijete si Vanoce v klidku, zadny stres a v lednu na to hupnes a bude to ![]()