Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@romik0013 taky budu držet palce
jj, prodloužená a 2 zamražené. ![]()
@romik0013 trošku jsem doufala, že jich vydrží víc, ale jo, je to super.
@Cucciola Já měla jít na IVF až listopad/prosinec, ale jelikož už jsem to nevydržela, tak jsem tam zavolala 1.den ms teď a hned druhý den mě vzali, vyřešili pojišťovnu a hned jsem začala se stimulací. Takže o měsíc dřív oproti plánu a úplně v pohodě ![]()
@clarush Jak je to mozny? Ta pojistovna je tak rychle? Takze myslis, ze kdyz budu zitra 14 den cyklu, a reknu, ze nechci uz iui, ale ivf, tak to stihnem? ![]()
@Cucciola nemusi byt ke zmrazeni, protoze vajicka nevydrzi.muze to byt tim, ze sou spatne spermie a nebo proste neydrzi. u kazdeho to je jine.nam poprve vydrzelo jen jedno vajicko a mame skoro 22 mesicni zlaticko ted pri druhem zbyly 3 embria na zamrazeni. drzim palce, aby ti to uz konecne vyslo
Pridavam fotku toho naseho zlata Vojtika.ja sem sila kabelku, tak delal modela a nosil ji po baraku ![]()
@ivre krásná princezna
vy jste ale šikovný… My jsme brzdy
je sám sobě těžký, takže mu to jde pomaleji, než prvnímu synovi. První syn se otáčel ve čtyřech měsících, tenhle začíná teď zlehka…
no jo no téměř devět kilo ve 4,5 měsících… Těžká váha to je ![]()
@Lena45 i ty máš krásného chlapečka
přesně vím o čem mluvíš s tím blaženým výrazem
jsme na tom stejně
není línej se najíst… ![]()
@romik0013 mě říkal, že je to jen formalita, ta pojišťovna. Ale nevím, jestli nezáleží, jakou máš u nich historii.
No když mu to řekneš zítra, tak za 14dní můžeš začít stimulovat, to určitě ![]()
@clarush Hele,tedkom sem si od nich brala potvrzeni kvuli trvalymu pobytu a mam to tam okej
tak snad to klapne…dekuju ![]()
@Hhrabenka: tak ono neni kam spechat, ma cas, mne zas prijde, ze je Ada na vse moc hrr.. klidne by mohla v necem zpomalit
hlavni je, ze jsou stastne a my s nimi…
@Lena45: taky mas pekneho klucinu, teda Ada je fakt prcek, ale zase je to holka ![]()
@Jiřinkka: teda, ten je už velkej ![]()
@ivre jj je uz strasne velkej. strasne rychle to utika.uz aby byl leden a my sme sli na ket a hlavne, abych to male uz donosila. malej se tesil na mimi
@romik0013 ahoj, pročítám si vaší diskuzi, do centra chodíme už rok. Klidně podstup IUI a pokud nevyjde, tak plynule bude navazovat IVF. My podstoupili včera inseminaci a už sem objednaná na testování hcg a když bude negativní, tak hned vyfasuju hormony…
@koblizeq Jej,ahoj, tak to by bylo jeste lepsi
Akorat, folik moc nevypadal v pondeli, tak uvudim zitra jestli vubec nejake iui probehne, kdyz ne, pojedu do ivf, ta uspesnost he fakt nizka a ja uz ve svym veku na to nemam nervy
Tak treba bude pozitivni a nebude treba zadny hormony
A pojistovnu neresili?
@romik0013 a ty jezdíš před IUI víckrát na kontrolu folíků? My se vždycky na IUI objednali, udělali ultrazvuk, pak hned pregnyl, a hned zavedení. Neřešili. Nu já právě nechci už čekat, 35 na krku. A kolik ti je?