Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
tak to nechápu, když se stejně stimuluje, že se tomu říká Nativní IVF?
když se stimuluje, tak je to IVF s minimální stimulací
NATIV je bez stimulace
ty jo, tak to se může udělat jen jedno vajíčko nebo dvě…ale zase plno holkám to taky vyšlo. Moc děkuju za odpověď ![]()
no je to šetrnější a když někdo už nemá nárok na hrazené IVF, tak i levnější
tady jsem našla docela dobrý popis
A nebyla jste některá na nativu v Pronatalu nebo Motole? Dali vám narkozu při OPU? ![]()
Babe při nativu se asi nedává, protože se odebírá 1 max. 2 vajíčka, ale asi kdybys chtěla, tak ti za poplatek dají i narkózu, ale nevím, já jdu teprve na první konzultaci
Ahoj, tak mě holky psaly, že měly normálně narkozu i u nativu, i bez příplatku, záleží jen na caru.
já jdu v pátek na konzultaci do Reprofitu, tak ti pak můžu říct, jak to chodí tam ![]()
babe, ja som mala v reprofite pri native narkozu normalne v cene, ak by nie urcite si ju priplatim ![]()
FN Olomouc, cena 7000, v ceně narkoza, AH, vpich spermie do vajíčka. Stimulace Fostimonem.
Já jsem měla po x pokusech klasického IVF a KETech, 2× nativ. První - dvojčata, druhý 1 mimi
evelina77 píše:
FN Olomouc, cena 7000, v ceně narkoza, AH, vpich spermie do vajíčka. Stimulace Fostimonem.
Já jsem měla po x pokusech klasického IVF a KETech, 2× nativ. První - dvojčata, druhý 1 mimi
Jé to je super, to jsi mě nabudila. Moc děkuji ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
valtřinka
nativní znamená, že se vůbec nestimuluje, ale jinak zbytek by měl být stejný jako klasické IVF
a ještě je ivf s minimální stimulací, to se bere jen clostilbegyt a zbytek opět klasika