Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
tak to nechápu, když se stejně stimuluje, že se tomu říká Nativní IVF?
když se stimuluje, tak je to IVF s minimální stimulací
NATIV je bez stimulace
ty jo, tak to se může udělat jen jedno vajíčko nebo dvě…ale zase plno holkám to taky vyšlo. Moc děkuju za odpověď ![]()
no je to šetrnější a když někdo už nemá nárok na hrazené IVF, tak i levnější
tady jsem našla docela dobrý popis
A nebyla jste některá na nativu v Pronatalu nebo Motole? Dali vám narkozu při OPU? ![]()
Babe při nativu se asi nedává, protože se odebírá 1 max. 2 vajíčka, ale asi kdybys chtěla, tak ti za poplatek dají i narkózu, ale nevím, já jdu teprve na první konzultaci
Ahoj, tak mě holky psaly, že měly normálně narkozu i u nativu, i bez příplatku, záleží jen na caru.
já jdu v pátek na konzultaci do Reprofitu, tak ti pak můžu říct, jak to chodí tam ![]()
babe, ja som mala v reprofite pri native narkozu normalne v cene, ak by nie urcite si ju priplatim ![]()
FN Olomouc, cena 7000, v ceně narkoza, AH, vpich spermie do vajíčka. Stimulace Fostimonem.
Já jsem měla po x pokusech klasického IVF a KETech, 2× nativ. První - dvojčata, druhý 1 mimi
evelina77 píše:
FN Olomouc, cena 7000, v ceně narkoza, AH, vpich spermie do vajíčka. Stimulace Fostimonem.
Já jsem měla po x pokusech klasického IVF a KETech, 2× nativ. První - dvojčata, druhý 1 mimi
Jé to je super, to jsi mě nabudila. Moc děkuji ![]()
valtřinka
nativní znamená, že se vůbec nestimuluje, ale jinak zbytek by měl být stejný jako klasické IVF
a ještě je ivf s minimální stimulací, to se bere jen clostilbegyt a zbytek opět klasika