Nativní IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
28.10.10 17:04

Ve FN tomu říkají IVF s minimální stimulací. Nejde stimulovat léky jako na klasické IVF, protože ty si pak musí pacientka hradit navíc sama.
Já jsem poprvé použila Clomhexal tabletky a dopichovala jsem asi 3× 125Gonalu, co mi zbylo doma po klasickém IVF. Měla jsem 5 vajíček, ale myslím jen 3 zralé. Při druhém pokusu jsem měla Clostilbegit a dopichovala jsem Fostimon, který hradila pojišťovna, měla jsem cca 8 vajíček, ale jen 2 oplodněné. A u těch vpichů, záleží na počtu vajíček. Pokud by jich bylo více, tak pak myslím se už musí něco doplácet.
Jak už jsem psala AH i narkoza byly v ceně. Pro tělo je to menší zátěž a já byla moc spokojená, protože na klasické IVF už jsem neměla nárok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
28.10.10 18:37

evelina77 a tak nám prozraď jestli to vyšlo? :-)

• Citovat
  • Upravit
7
28.10.10 19:55

Ahoj, já už to psala
1 nativ - dvojčata
2 nativ - mimi se narodí do 2 týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
28.10.10 20:01

jé, to jsem přehlídla, tak veliká gratulace, to je paráda :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Ms.H
1.11.10 10:54

ahoj evelino, tak já taky dostala clostilbegyt a připíchávat fostimon, zatím na 5 dnů a pak kontrola, to si potom budu muset píchat ještě dál? a taky mě děsí, že v tom protokolu je zatím teda volná kolonka na orgalutran a pregnyl, kolik se toho píchá?
a co miminko? už se ti to krátí viď?

• Citovat
  • Upravit
Nika Shams
21.12.11 14:57

Ahoj, ráda bych se připojila mezi vás. Můžu?

• Citovat
  • Upravit
192
21.12.11 15:58
Babe007 píše:
A nebyla jste některá na nativu v Pronatalu nebo Motole? Dali vám narkozu při OPU? :-(

ahojky, ja byla na nativu v pronatale a po novem roce se na nej chystam do motola :) . OPU sem mela bez narkozy, punkce teda 1oocytu a narkoza je kvuli tomu fakt uplne zbytecna. ta bolest ja fakt sekundu. pak te teda boli bricho jako pri MS. ale tak to te pak boli i kdyz se proberes z narkozy. snad sem ti krapet pomohla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
21.12.11 16:10
Ahoj, můžu se zeptat, proč se 1. nativ nepovedl? A souhlasím, punkce se dá vydržet :-)
barce píše:
Babe007 píše:
A nebyla jste některá na nativu v Pronatalu nebo Motole? Dali vám narkozu při OPU? :-(
ahojky, ja byla na nativu v pronatale a po novem roce se na nej chystam do motola :) . OPU sem mela bez narkozy, punkce teda 1oocytu a narkoza je kvuli tomu fakt uplne zbytecna. ta bolest ja fakt sekundu. pak te teda boli bricho jako pri MS. ale tak to te pak boli i kdyz se proberes z narkozy. snad sem ti krapet pomohla :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
192
21.12.11 16:13
nika shams byl to nativ bez jakekoliv stimulace a nepodarilo se odebrat vajicko. bud byl oocyt prazdny nebo se nekam mohlo zatoulat, pry… :? . vzhledem k cenovkma jaky maj v pronatale, a ne jenom, odchazime do motola
Nika Shams píše:
Ahoj, můžu se zeptat, proč se 1. nativ nepovedl? A souhlasím, punkce se dá vydržet :-)
barce píše:
Babe007 píše:
ahojky, ja byla na nativu v pronatale a po novem roce se na nej chystam do motola :) . OPU sem mela bez narkozy, punkce teda 1oocytu a narkoza je kvuli tomu fakt uplne zbytecna. ta bolest ja fakt sekundu. pak te teda boli bricho jako pri MS. ale tak to te pak boli i kdyz se proberes z narkozy. snad sem ti krapet pomohla :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
21.12.11 16:26
Vypadá to tedy podobně, jako u mě. Dominantní folík prasknul dřív (tuším včera), dnes našli nový 17mm, ale bez vajíčka. 6000,– za 15 min. to je super co? A to jsem chtěla jít na UTZ dřív, než 12.DC, znám své tělo, ale byl víkend a to nepracují :zed:
barce píše:
nika shams byl to nativ bez jakekoliv stimulace a nepodarilo se odebrat vajicko. bud byl oocyt prazdny nebo se nekam mohlo zatoulat, pry… :? . vzhledem k cenovkma jaky maj v pronatale, a ne jenom, odchazime do motola
Nika Shams píše:
barce píše:
Babe007 píše:
  • Citovat
  • Upravit
192
21.12.11 16:29

nika ja v pronatale 6500,–...... za hodinu cekani v satne a 10min na sale… no coment. hlavne sme to vubec netusili ze se plati takovahle darda kdyz jako ti zadny vajickou neodeberou :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
22.12.11 16:10
Ale já do toho půjdu znovu… já chci mimi :(
barce píše:
nika ja v pronatale 6500,–...... za hodinu cekani v satne a 10min na sale… no coment. hlavne sme to vubec netusili ze se plati takovahle darda kdyz jako ti zadny vajickou neodeberou :x
  • Citovat
  • Upravit
5229
2.1.12 19:33

:mavam: :mavam: :mavam:
přemýšlím nad nativem nebo minimálkou. Povíte mi pro a proti, kolik to vyjde a nějaké další info, prosím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
5.1.12 10:25

Ahoj holky v novém roce :-)

jak se máte?
Můžu se zeptat,mám doma zbytek Gonalu, myslíte, že při nativu bez stimulace mi může malinko pomoct, když si třeba dva dny budu píchat?
Díky a prima den :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5229
5.1.12 12:46

Vážně by nebylo žádné info??? :(

Niky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...