Nativní IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
682
20.2.13 16:21
@Daisy73 píše:
Pokud budes mit Tamoxifen nebo Clostil, tak to je de facfo minimalka.:) Takze je vse ok.:) Drzim palce! :mavam:

jenže mě to nechce dát :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3914
20.2.13 18:20
@Mončiči píše:
jenže mě to nechce dát :,(

Monci, porad se s Irenn, uz ti psala sem i na diskusi Gennet, my se spolu zname z jine diskuse. Chodi k Dr Langerove ted, ale minimalku delaly a planuji dalsi. ja tam byla naposledy loni v cervnu. Ale chystam se za ni zpatky, kdyz ted vse dobre dopadne.:) Drzim ti palce, at brzy cekas miminko!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
20.2.13 19:12

@Mončiči a proč ti to nechce dát :?: A co ti vlastně navrhuje jako další postup :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
23.2.13 21:33

@irenn další postup, nejspíš DV, ten nativ ne, prý je malá úspěšnost - abych nebyla ještě více zklamaná, my řešíme i to PGD :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
28.6.15 14:34

Ahoj holky stimulovala jste některá jen Clostilbelgytem a k tomu ještě Fostimon? Dlouho jsem sem žádné přispěvky nedávala. Pokoušíme se o další mimi tak jdu na radu. Jinak naše Uničátko už má rok a půl a je teda žívá až moc.Foto dodám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
20.9.15 13:28

Nativni IVF ?

Ahoj vsichni. Jsem tu nova a chtela bych se zeptat na nativni ivf. Pokud mi nekdo bude ochoten poradit, budu velmi vdecna.. Pred asi osmi lety s byvalym manzelem jsem absolvovala 2× ivf s et a 4× ket, bohuzel bez vysledku..nebo spis bohudik-z ex se vyklubal alkoholik s psychickym a fyzickym tyranim… Jiz 4roky mam uzasneho manzela se kterym rozebirame zdabzkusit dalsi pokusy. Nechci uz ale absolvovat dalsi stimulace, protoze jsem si prosla hyperstimulacnim syndromem. Od doby co jsem ivf podstoupila ja se zda ze medicina postoupila uz o hodne dal. Chtela bych zkusit nativni ivf, jelikoz mam odoperovane oba vejcovody jina sance nez ivf kpro me neexistuje. Muze mi tu nekdo poradit ohledne tohoto tematu a ohledne toho do ktereho centra nejlepe? Minule cykly jsem podstoupila v Hk v Sanusu, kam uz bych nerada, kdyz si vzpomenu, ze zdejsi doktori si pri mych navstevach nebyli schopni ani precist jmeno na karte a vzdy me oslovovali uplne jinym jmenem… :( Diky vsem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
20.9.15 21:45

Ahoj Myska, ja mohu nativni jen doporucit. Klasicke IVF jsem absolvovala co to slo na pojistovnu, s nekolika ET a nic. Pak uz jsme byli samoplatci a tak jsme zkouseli nativy. Presli jsme z Pronatalu do Motola a tam se nam celkem za chvili zadarilo. U nativu musis pocitat s tim, ze ne vzdy se podari vcas zachytit ovulaci a vajicko, ale muzes to zkouset klidne kazdy mesic. Ja to podporila jeste akupunkturou a po 7letech snazeni se nam v mych 41 narodil krasny chlapecek. Snad jsem krapet poradila. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
21.9.15 13:51

Ahoj Barce, moc dekuju za reakci. :) ja prave nevim jak pokracovat a vlastne ani jak zacit. Po predchozich zkusenostech jsem dalsi pokus zavrhla, ale ted si zas rikam co kdyby treba… Ja mam narok jeste na jedno IVF, ale nejsem si jista zda to chci jeste podstoupit a potazmo jestli me k tomu nebudou lekari nutit, kdyz bych chtela jen nativni…?A jak to ted vlastne probiha? Co jsem tak zjistovala, tak nekolik mesicu budu jezdit jen na kontroly ohledne ovulace aby doktori zjistili kdy presne a pak kdyz se zadari to trefit presne tak se uskutecni odber vajicka a ET? Boooze pripadam si jak tele..tolik let jsem se tim zabyvala, ale co jsem z toho vypadla tak nemam vubec o nicem poneti… :( Taky jsem cetla, ze je mozne cely IVF cyklus podstoupit jen s minimalni stimulaci…s tim zkusenost mas? Navic si qpripadam stara…v Hk mi lekari vstepovali do hlavy ze max. do 35 let, pak ze uz to nema smysl ani zkouset.. :( A tak se to ve me strasne pere… Ty mas mrnouska v 41 letech..takze podle tveho nazoru mam sanci i ja? A jeste neco ohledne placeni..jak je to v pripade ze se to nezachyti presne? Dekuju moc moc mooooc, jsem nejaka ztracena… :( A pristup lekaru v Motole? Slysela jsem ze Gennet v Liberci taky super?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.15 20:04

nativ a endometrioza

Ahoj holky, mám za sebou neúspěšné ivf a přemýšlím, že bych v pauze na další ivf podstoupila nativ. Měli jste někdo endometriozau a zkoušeli nativ?

• Citovat
  • Upravit
192
22.9.15 21:36

Ahoj Mysko, vek vubec neres. Ja mam kolem sebe nekolik kamaradek v mem veku a vsechny nakonec otehotnely i po 40tce nebo tesne pred. Nevim jak jinde, ale v MOtole to chodi tak, ze smaozrejme absolvujes nejaky vstupni pohovor no a dalsi mesic muzes nativ klidne hned podstoupit. Dalsi mesic prijdes tusim 9.den na UTZ a kdyz to bude vypadat, tak si te hned pozvou na punkci nebo jeste na dalsi UTZ. Tesne pred ni se taky dela UTZ jestli vajicko neuteklo a kdyz ne, tak se jde na vec. Punkci platis i kdyz se vajicko nepodari ziskat, bohuzel. Tady te nebudou do niceho tlacit, max navrhnou. Minimalka znamena, ze ti neco malo daji, ja snad taky neco mela na podporeni. Ale zadne obri davky hormonu! Ja s Motolem byla fakt spokojena. Sice tam neni prostredi jak na soukr. klinikach, ale vsichni moc fajn a hlavne narozdil od nablyskaneho Pronatalu nam pomohli :potlesk:. Urcite to nevzdavej. O Gennetu jsem slysela v Praze, ze tam pry snad je nejaka lekarka, ktera se vylozene specializuje na nativy, vic nevim. Jo a jeste zvaz nechat se vysetrit na reprodukcni imunologii, tam by te z Motola dost mozna poslali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí