Nativní IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3914
19.2.13 18:47
@Mončiči píše:
Holky opravdu, mě dnes MUDr. Langerová říkala, že Gennet „minimálku“neděla a nemá ji ani v ceníku, což je pravda, doslova řekla, že pan ředitel má k tomu své důvody a ani v budoucnu ji neplánuje, takže tak, jinak mi říkala o nativu a ještě o něčem, ale ted nevím jak to nazývala berou se léky snad dva, ale řekla mi, že to není minimálka, je to něco jiného si nevzpomenu, prostě asi jim tam písnem at nám to upřesní :mrgreen:Jinakmoc děkuji za vaše odpovědi, jj s LuciTau se známe z ofi stránek :lol:,mě přijde divný, že by mě tam už nechtěli kdyby ta minimálka se u nich dělala :nevim:
A TED VÁS JDU DOČÍÍÍÍST!!! :potlesk:
:) Jediné, co mě napadlo, že se mohlo stát je to, že ředitel rozhodl, že se minimálka zase přestane dělat. Loni ji začali dělat v červnu, on byl ale prý nějak hodně proti tomu. Mě jí Langerová právě naplánovala hned, jak to povolili, pak 2 kamarádky měly minimálku na podzim a poslední teď prosinec/leden. Hodně se právě o Langerové a o tom, co komu dala bavíme. Tak možná s tím neměli očekávané výsledky a zase to stopli a místo toho dávají něco k nativu, aby u něj zvětšili šance. No to je jedno, hlavní je, aby to fungovalo. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
19.2.13 18:48
@Daisy73 píše:
Luci, já to nemyslím vůbec nijak zle nebo konfliktně, jenom, že mě minimálku naplánovali (Dr Langerová, 3.-7.DC - Tamoxifen, 3.,5, a 7. DC připíchnutí Gonalu) a minimálně jedna holka, co znám tam na minimálce byla v lednu a plánuje další. Takže to nechápu. A na nativech jsem tam byla čtyřech, chodila jsem tam přes půl roku. Takže tomu prostě nerozumím, jak to, že někdo tam na minimálku chodí a někomu řeknou, že jí nedělají. :zed:

tak to mě pěkně štve, ted mě přijde, že mě tam Dr. Langerová opravdu nechce :zed:,prosím tě kdy tam zas jdeš, nebo v jaké fázi jsi, jako já ti klidně napíšu celé mé jméno jako, že se můžeš až s ní budeš zeptat, mě fakt řekla, že ředitel o tom neuvažuje, že to nedělají a dělat nebudou :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3914
19.2.13 19:00
@Mončiči píše:
tak to mě pěkně štve, ted mě přijde, že mě tam Dr. Langerová opravdu nechce :zed:,prosím tě kdy tam zas jdeš, nebo v jaké fázi jsi, jako já ti klidně napíšu celé mé jméno jako, že se můžeš až s ní budeš zeptat, mě fakt řekla, že ředitel o tom neuvažuje, že to nedělají a dělat nebudou :zed: :zed: :zed:

To je fakt zvláštní. Já jsem k ní začala chodit loni v lednu a měli jsme 4 nativy po sobě a pak naplánovanou minimálku, sama mi jí navrhla s tím, že už jí v Gennetu zavedli. Holky k ní pak právě přešli proto, že u ní šly nativy i minimálky. Takže jedině, že by to zase znova zatrhli. :( Já jsem otěhotněla při minimálce, ale ne v Gennetu, ale v Reprofitu. Zkusila jsem to tam jeden měsíc, když byla Dr v Gennetu pryč a povedlo se. Můžu zkusit Langerové napsat, uvidíme, co mi napíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
19.2.13 19:11
@Daisy73 píše:
To je fakt zvláštní. Já jsem k ní začala chodit loni v lednu a měli jsme 4 nativy po sobě a pak naplánovanou minimálku, sama mi jí navrhla s tím, že už jí v Gennetu zavedli. Holky k ní pak právě přešli proto, že u ní šly nativy i minimálky. Takže jedině, že by to zase znova zatrhli. :( Já jsem otěhotněla při minimálce, ale ne v Gennetu, ale v Reprofitu. Zkusila jsem to tam jeden měsíc, když byla Dr v Gennetu pryč a povedlo se. Můžu zkusit Langerové napsat, uvidíme, co mi napíše.to budeš moc hodná,klidně ji napiš,že to tu řešíme :lol: dnes se mnou mluvila,hele a ty máš na ní email?ty jo vy jste nějaké známé? :) a to jde si jen tak odskočit do jiného CARu když zrovna Tvá DR. neordinuje :-O ,neměli s tím problém jako v RF nebo Gennetu,no my máme právě už všechny IVF pokusy na pojištovnu vyčerpané a nikdy jsem neuvažovala o Minimálce z důvodu PGD,ale jelikož při posledním pokusu jsem měla pouze 3 vajíčka vhodná na ICSI a jemn jedno šlo na PGD tak jsem zvažovala jako samoplátce tu Mini…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
19.2.13 19:19

@Daisy73 tvůj a můj poslední příspěvek se mi podařilo spojit dohromady, doufám, že to přeluštíš, jinak já jsem s Dr. Langerovou mooc spokojená a nerada bych měnila, ale pokud mi řekla, co mi řekla. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3914
19.2.13 19:49
@Mončiči píše:
@Daisy73 tvůj a můj poslední příspěvek se mi podařilo spojit dohromady, doufám, že to přeluštíš, jinak já jsem s Dr. Langerovou mooc spokojená a nerada bych měnila, ale pokud mi řekla, co mi řekla. :zed:

Monci, zeptam se nejdriv holek, co tam na minimalce byly ted nedavno, jak to fungovalo a dam ti vedet. Jinak jako samoplatce si muzes prejit kdy chces kam chces. To se nemusis ptat na povoleni.:) Ja jsem chtela zkusit Reprofit prave kvuli tomu, ze Gennet loni na jare minimalky nedelal, pak je v cervnu zacali delat, meli jsme ji naplanovanou, ale 2. DC jsem mela cystu, takze sel jen nativ. Pak Dr skoro cele leto nebyla a my nechteli cekat, tak jsme jeli do Brna a nahodou to dopadlo.:) Jinak jsme byli v Gennetu moc spokojeni a planovi jsme tam navrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
19.2.13 20:11

Tak to jsme z toho jelen :mrgreen:
Já doufám že pojištovna mi schválí klasické IVF, ale stejně by mě to stím zajímalo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
682
19.2.13 20:26
@Daisy73 píše:
Monci, zeptam se nejdriv holek, co tam na minimalce byly ted nedavno, jak to fungovalo a dam ti vedet. Jinak jako samoplatce si muzes prejit kdy chces kam chces. To se nemusis ptat na povoleni.:) Ja jsem chtela zkusit Reprofit prave kvuli tomu, ze Gennet loni na jare minimalky nedelal, pak je v cervnu zacali delat, meli jsme ji naplanovanou, ale 2. DC jsem mela cystu, takze sel jen nativ. Pak Dr skoro cele leto nebyla a my nechteli cekat, tak jsme jeli do Brna a nahodou to dopadlo.:) Jinak jsme byli v Gennetu moc spokojeni a planovi jsme tam navrat.

no to my taky, nejdřív jsme chodili k Dr. Bukvové, ale odešla nám na MD, tak jsem si vybrala Dr. Langerovou a taky velká spokojenost ikdyž 3roky fuč a 4 IVF s PGD též :( :( hele a vy už máte vyčerpané IVF na pojištovnu a i v tom RF to jsi došla a šup ho sem a tam a už jsi měla minimálku a i těhule 8o se máš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
19.2.13 20:27
@LuciTau píše:
Tak to jsme z toho jelen :mrgreen:
Já doufám že pojištovna mi schválí klasické IVF, ale stejně by mě to stím zajímalo :nevim:

Luci myslím, že IVF od 22 :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
19.2.13 20:45

@Mončiči dostala jsem žádanku a jdu žádat na pojištovnu ;)

• Citovat
  • Upravit
2093
19.2.13 22:48

Teď jste mě holky nasadily brouka do hlavy :think:. Byla jsem v Gennetu na minimálce minulej měsíc. Další cyklus by měl být nativ a když nic tak zase minimálka, domlouvaly jsme se s dr. Langerovou před 14-ti dnama. Samozřejmě je možné, že mezitím ředitel vydal nějaké rozhodnutí, což by mě teda pěkně naštvalo :zed:. Hlavně by byli sami proti sobě, protože kdo tam chodí právě kvůli minimálkám tak se sebere a půjde jinam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
20.2.13 14:31
@irenn píše:
Teď jste mě holky nasadily brouka do hlavy :think:. Byla jsem v Gennetu na minimálce minulej měsíc. Další cyklus by měl být nativ a když nic tak zase minimálka, domlouvaly jsme se s dr. Langerovou před 14-ti dnama. Samozřejmě je možné, že mezitím ředitel vydal nějaké rozhodnutí, což by mě teda pěkně naštvalo :zed:. Hlavně by byli sami proti sobě, protože kdo tam chodí právě kvůli minimálkám tak se sebere a půjde jinam…

no tak to mě zajímá, jelikož já mluvila se stejnou Dr. včera a řekla mi co už jsem tu několikrát psala, no zajímá mě to čím dál víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3914
20.2.13 14:53
@Mončiči píše:
no tak to mě zajímá, jelikož já mluvila se stejnou Dr. včera a řekla mi co už jsem tu několikrát psala, no zajímá mě to čím dál víc

Moncici, jestli ti rekla nativ s nejakymi prasky (nevis s jakymi?), tak to je minimalka. Vypada to, ze v Gennetu vykazuji minimalky jako nativ a stejne to i uctuji, protoze na to nemaji v ceniku cenu. Takze pokud mas nativ s necim, tak je to v poradku.:) Opravdovy nativ by byl bez hormonu.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
20.2.13 16:10

@Daisy73 mám pocit, že mluvila o Tamoxifenu a Clostilbenu, ale přesně si jistá nejsem, no pokusím se jí napsat email a zjistím si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3914
20.2.13 16:18
@Mončiči píše:
@Daisy73 mám pocit, že mluvila o Tamoxifenu a Clostilbenu, ale přesně si jistá nejsem, no pokusím se jí napsat email a zjistím si to.

Pokud budes mit Tamoxifen nebo Clostil, tak to je de facfo minimalka.:) Takze je vse ok.:) Drzim palce! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí