Nastřelení náušnic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2983
8.2.09 01:13

Jo jinak nastřelování provádí naše dětská doktorka a píchat jsme byli na ušním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
8.2.09 07:01

Ahoj, my jsme nechali nasi dceri nausnicky nastrelit. Detska doktorka doporucovala pockat az do vetsi pauzy mezi ockovanimi, takze dceri v te dobe bylo necelych 7mesicu. Nastrelovala je detska lekarka, ktera ma ordinaci naproti nasi pediatricce (ta nam to i domluvila). Pani doktorka vymerila misto, oznacila, nastrelila a bylo to. Dcera zacala plakat az pote, co ji doktorka pochvalila, jak je statecna. Nastrelovaci nausnicky jsou z chirurgicke oceli a zlate jsme dali az pozdeji (dceri bylo 11mesicu). Dcera je poradny divoch, ale mysim, ze nausnicky nevnimala a nevnima. Kdyz nam doktorka nausnicky nastrelovala, rikala, ze se setkala snad s jedinym pripadem, kdy si dite nausnicky sundalo. Takze ja po vlastni zkusenosti doporucuju nastreleni. Jeste pred tim nastrelenim jsem mluvila s plnoletym kamaradem, ktery si nechal jednu nausnici taky nastrelit, a ten me uklidnil, ze to fakt neboli. Kamaradka nechala dceri dirky normalne pichnout (take u pediatricky) a krom toho, ze pri tom byla pry spousta krve, tak pak jeste musela mala nekolik dni mit zalepena ouska a muselo se hlidat, jestli to nehnisa a tak. Nastreleni mi prijde o dost setrnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8601
8.2.09 17:36

My máme čerstvě náušnice, tentokrát jsem je nechala nastřelit. Takže můžu porovnat a nastřelení je hlavně rychlejší. Nakreslili jsme kam náušničku dát a šup :D . Nevím co je šetrnější, ale líbí se mi, že se Verunka nemůže za nastřelenou náušnici tahat. To mi vadilo u starší dcery, byly jí 4 měsíce a pořád si na ouška šahala :( . Ale nehnisaly ani jedné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kláraniki
17.3.10 21:09

dotaz

Ahoj, prosím o radu, nevíte někdo, kde nastřelují náušnice s proměřením akupunkturních bodů?? Ptala jsem se u naší dětské doktorky a dívaly se na mě dost nedůvěřivě…
díky
 Klára

• Citovat
  • Upravit
40
18.3.10 09:28

My jsme byli nastřelit náušnice asi kolem čtvrtého měsíce,po prvním očkování,za 400Kč obě uši a k tomu byly ty nastřelené náušnice,žádná bolest,hned jak jsme odcházeli tak dostala čepku,vůbec nic nevěděla,píchání uší mi přijde bolestivé i pro mě,uši můžou víc hnisat,je třeba se o to víc starat.Tu nastřelenou jsem párkrát pootočila,ani při koupání to nevadí že se namočí.A nastřelil nám to normálka doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
18.3.10 10:30

nam take nastrelil naušničky Dr, bylo to rychly a myslim, ze i bez bolesti. Mala řvala jak jsem se kolem ni vsichni shlukli a drzeli, nevěděla co se bbude dal dit i kdyz jsem ji na to připravovala. No po nastřelení jak jsme jí pustili se hned uklidnila a s usměvem jsme odchazeli z ordinace. Přesně si nepamatuji kolik jí bylo, ale něco kolem roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
6.6.14 13:57

Ahoj holky, dnes jsem malé po 6-ti týdnech od nastřelení náušnic vyměnila ty pecičky co nastřelí za naše koupené. No a při tom jsem si všimla, že u jedné z dírek má maličkou bouličku. Přitom jsme s náušničkama otáčela, mazala jí to tím opthalmo-septonexem a vše se zdálo být o. k. Až dnes po sundání peciček jsem si té bouličky všimla. Myslíte, že se to má mačkat, nebo se to vstřebá? Nemáte s tím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
6.6.14 14:22

@Bekyn zkusennost nemam, u nas nastreleni bylo naprosto bezproblemu, a to jsem se o to na radu pani ze salonu vuuubec nestarala. ale rozhodne bych to teda nemackala, vypada to na tukovou boulicku ktera by mela sama vysublimovat. zavolej do salonu kde vam to delali ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
6.6.14 15:41

Ahoj holky, že vám tak vstupuji do diskuse. Bydlíme v Pardubicích a naše doktorka náušničky nenastřeluje, pouze propichuje. Já bych chtěla nastřelit.
Ale kde? Jde mi to jestli to udělají i bez objednání. Třeba někde ve zlatnictví atd.. :nevim: A jestli s tím máte některá zkušenost a hlavně kde. Myslím mimo doktorku.
Mohlo by to být třeba Pce, Holice, Sezemice, Dašice. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
6.6.14 15:49
  • Ahoj, já myslím, že je to jedno kdy, úplně čerstvýmu miminku bych to asi nenechala. Naše dcera je dostala ve taky 4 měsících, nastřeloval pediatr! Takže seriozní, určitě jinam než k lékaři bych nešla. Bylo to hned, ještě jsme si zkontrolovali místo nastřelení (kreslí se tečky). Vůbec neplakala, jediný, co se jí nelíbilo, že jsme jí drželi ručičky a hlavičku, aby se nevrtěla. Takže za mě určitě nastřelit, je to rychlejší a méně traumatizující. Kamarádka nechala propíchnout a byla to hrůza, naušničky nešly protáhnout, malá řvala jako čert. Naše malá měla naušničky asi půl roku, krásný s kamínkem a pak dostala klasický. Já určitě doporučuju! :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
6.6.14 16:20

@Jindrova25 Tak u nás to jedno nebylo. Museli jsme čekat, až malé dostatečně vyrostou lalůčky. Měla fakt prťavý, takže jsme šli až v roce a to byla i tak velká debata zda ještě počkat nebo už jsou dost veliký…
@superandrysek tak doteď to měla malá taky bez problémů, až na tu bouličku, kterou bych ani neobjevila, kdybych jí náušnice neměnila a citlivé to nijak nemá, takže asi fakt půjde jen o tu tukovou bulku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
6.6.14 16:36

@Bekyn tak to je moc dobre ze ji to neboli, urcite se to ztrati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
6.6.14 16:52

@Bekyn Ahoj, naší malé se ta boulička za ouškem udělala za celou dobu, co měla ty nastřelené naušničky 2×. V našem případě to bylo na dotek velice citlivé a tekl z toho hnis. takže jsem poctivě naušničky vyndávala, čistila dírku lihem co mi zbyl z pupíku, lehce tu bouličku masírovala. asi za 2-3 dny bylo po problému. Ale nevím o jakou bouličku se jedná u vás, že možné, že je jen tuková jak psala @superandrysek
jo a problém zmizel prakticky s nasazením stálých naušnic, od té doby žádná boule 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
6.6.14 19:43
@P. píše:
Ahoj, mám 4,5m holčičku. chtěla bych se zeptat, kdy jste nastřelili/píchly vašim dcerkám náušničky? a od kdy lze nastřelovat? je to stejné jako s pícháním? a nevíte, kde se natřelování provádí, taky u pediatra?děkuju.

My nechali nastřelit cca ve 4,5 měs. :lol: Píchat ne… to je trápení a krvácí to. Nastřelení je super, štípne to (dítě zabrečí) a je to, krásně se to hojí a v podstatě o tom nevíš :palec:

U nás pediatrička a moc šikovná, cca 350,– cena včetně naušnic (chirurgická ocel - pozlacená).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
6.6.14 21:07

@WERISKA My jsem mezi PCE a HK a jela jsem s malou do HK k lékaři jinému, co jí zkontrolovat aku. body a pak nastřelil. Myslím, že se jmenoval Hanusek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí