Nastřelení náušnic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56295
24.11.14 12:23

@Komediantka 1 no je fakt, že takový pláč jsem u ní pak už nikdy nezažila a to už jsou jí skoro dva roky. Ona tehdy byla už unavená, tak se tím pláčem prořvala k spánku, pak se vzbudila a byla už ok, ale jak jsme to nečekali (všude jsme četli, že je to naprosto ok a nebolí to), tak jsme byli dost vyděšení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.14 12:29
@Moise píše:
@Komediantka 1 no je fakt, že takový pláč jsem u ní pak už nikdy nezažila a to už jsou jí skoro dva roky. Ona tehdy byla už unavená, tak se tím pláčem prořvala k spánku, pak se vzbudila a byla už ok, ale jak jsme to nečekali (všude jsme četli, že je to naprosto ok a nebolí to), tak jsme byli dost vyděšení.
:hug: to máš pravdu…hlavně, že je to již za náma a je to v pořádku :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
24.11.14 12:30

Mala taky vrestela. Takovy plac sem u ni nezazila ani u ockovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
24.11.14 12:31

My jsme naší dceři dali nastřelit naušničky až v 8.měsíci. Proběhlo to v ordinaci naší dětské lékařky. Natálka to nesla velmi dobře ani neplakala. Spíš se lekla zvuku té pistole.Pak když bylo po všem začala se zase smát ;) Ale pokud bude druhé ditko taky holčička tak jí nechám dát naušničky už dříve a to jen z toho důvodu že když jsou ty děti starší tak pak nechtěj držet a pořád se točí. Měli jsem co dělat aby jsme ji udrželi na místě, ale vše dopadlo v pořádku a naušnice jí moc slušej.
Držím palce a ať u vás nastřelení naušnic dopadne co nejlépe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
24.11.14 12:37
@Kofolová píše:
Mala taky vrestela. Takovy plac sem u ni nezazila ani u ockovani

to já taky ne, u očkování zaplakala chvilinku než se dostala ke mě. Naposledy ani nemukla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
24.11.14 12:37

My jsme byli na nastreleni kolem 9.mesice, stalo to 500kc i s nausnickama, jenze jedno ousko Natalce zacalo hnisat a cca do tydne tam mela boulicku plnou hnisu, takze musela na chirurgii na rezani, no uzila jsem si, malem jsem se tam slozila, musela jsem ji drzet a doktor rezal, museli jsme cekat az se to zhoji, nastesti je to uz dobry, doktor rikal, ze ji trefila zilku a ta se ji zanitila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
24.11.14 12:42

@LuckaPap Bolí to, sama jsem si nechala jednu nastřelit. My dávali později - u prví v 6 měsících, u druhé až po roce. Dávali jsme až po hexe tuším…
Ale máme tu výhodu, že to nastřeluje naše doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
24.11.14 13:16

Je mi jasný že uplne bez bolesti to nebude ale věřím, že lepší než píchnutí. Spíš mi jde o to aby to pro ni nebyla moc velká zátěž náušničky a pak jeste očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
24.11.14 19:08

Nastřelování skutečně nebolí, maximálně štípne a trvá to ani ne vteřinu, sama jich pár mám a i nahoře v chrupavce a ani tam to nebolí!!! Děti se spíše vyděsí toho zvuku, který je skutečně nepřijemný! Ale moje zkušenost s miminky je, že řvou tak dvě tři minuty a je klid! Horší jsou děti třeba 3-4 leté, ale i ty to dost často zvládají s úsměvem, až na pár histerických výjjímek, ale tam to myslím není o bolesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
24.11.14 20:03

Nechala jsem dcerce nastřelit náušničky v půl roce, bylo podmínkou dokončené očkování hexy tzn. 3 dávky. Malá u toho trochu brečela, ale opravdu jen chvilku a to jen proto, že jsem jí musela pevně držet a jí se to nelíbilo a pak se asi lekla, jak ta pistole cvakla, ale jak bylo hotovo byl klid, smála se a o ničem nevěděla, takže za mě nastřelení doporučuji, je to rychlé, neteče krev a podle mě daleko přijatelnější než nechat ouška píchat, jednou jsem slyšela jak jedna maminka nechala své dceři píchat uši u dr. ten řev byl otřesný, ta matka naprosto mimo a to ještě ani nebyla s dítětem uvnitř, dr. jí poslala radši ven - což se prý dělá běžně, takže za mě náušničky 100% nastřelit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.11.14 19:45

Moc děkuji za reakce, už jsem byla přesvědčená že nastřelení rušit nebudu nicméně dnes znova teploty a další zub na cestě…Tak snad do svátků :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
11.7.18 13:55

Nastřelení naušnic dvouleté

Mám dvou letou dceru,zvažuji nastřelení naušnic, je tu nějaká maminka, která nechala nastřelit naušnice v tomto věku, popřípadě jaká byla reakce jak to zvládli.děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí