Náušnice - kruhy pro miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1641
8.3.18 15:45

Nejdřív ji nech ty plastove nastrelovaci. Moje holčička je mela asi rok a bez problemu, pak jsem ji nasadila normální miminkovske, ktere taky dostala v krabicce uz pri narozeni. Tchyni to zdůvodni tak, ze ti to doporučil doktor.

Kroužky se mi celkem libi, jen bych je dala později, asi po tom roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
8.3.18 15:51

@Amour_Kitten Dala bych náušnice podle sebe ale kruhy opravdu ne. Max na návštěvu ke tchýni pak zas své.

• Citovat
  • Upravit
Makca87
8.3.18 15:55

Však jsou kruhy, které se dávají od miminka ;). Né ty klasické :P. Já bych si koupila své, co se mi líbí a dávala bych je malé na střídačku a máš klid ;).

• Citovat
  • Upravit
26583
8.3.18 16:08

Tchyne taky chtela kupovat. Primo jsem rekla, ze bude nosit moje stare a I ty az pozdeji. Ted bude mit ty, co ji je nastrelili. Kruhy bych see Bala, ja sama jsem si za male kruhy trhla a pekne to boli. Mala uz za svoje zachytla 2×, Jen zakricela, protoze ten spuntik vyjel a nausnice spadla. Ty co jsou napevno…nevim nevim, tenka nitka se zachyti za cokoliv… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
8.3.18 17:45

@Markéta80 My máme podobné, taky kroužky. Kupovali jsme je teda dceři až větší, předtím měla takové ty „dětské“ se zapínáním vepředu a srdíčkem - ale o ty taky mohla zatrhnout, když na to přišlo. Úplně první měla nastřelovací pecičky, ty měla několik měsíců. A pak už bych se kroužků nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
8.3.18 20:40

Tak ono kdyz reknes kruhy, zni to fakt divne. Dcera ma krouzky, jsou opravdu drobne, malicke, je to ta nejmensi velikost nausnicek a nikdy nebyl problem. Vybrala jsem si je sama. Mela nekolik mesicu nastrelene a pak jsme dali tyto. Mohla dostat klasice detske nausnice po me, ale ty mi teda ve srovnani s tema malickyma krouzkama prisly obrovske.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí