Naušničky - nechat píchnout nebo nastřelit

6565
30.7.09 08:59

Naušničky - nechat píchnout nebo nastřelit

Blíží se nám volba zda nechat píchnout naušničky, nebo počkat a nechat je pak nastřelit, co myslíte že je lepší, nebo prckové líp snáší?? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
30.7.09 09:03

Mám zkušenosti jen s nastřelením, ale pokud budem mít někdy druhou holčičku, neudělám to jinak. Anežce jsme nechali nastřelit někdy kolem půl roku - pediatrička radila počkat do větší pauzy mezi očkováními. Brečela až poté, co jí doktorka pochválila, že je statečná. Hned v čekárně pak usnula, problém jsme s tím žádný neměli (žádná krev, žádné zarudlé ouško, žádné zalepování oušek, žádná nutnost nosit několik dní čepičku - to jen pro srovnání s dcerou kamarádky, které ouško píchali). Ale chce to zajít k někomu, kdo se vyzná - nám to dělala pediatrička z protější ordinace. Nejdřív vyměřila, pak nastřelila. Bylo to rychlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
30.7.09 09:03

Ahoj
Laya: my sme dali malej nastrelit, plakala asi 5 min a bolo dobre, nemali sme ziadne probelmy,po 5-6 tyzdnoch sme ich dali dolu a dali zlate…
 Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
30.7.09 09:04

Hlasuju pro nastřelení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.7.09 09:08

Taky jsme nastrelili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
30.7.09 09:28

Dcerka má naušnice píchnuté (asi na dvou měsících u našeho pediatra), celá akce trvala několik minut, plakala chviličku, pak hned usnula a když se probudila, ani nevěděla, že má naušnice.Pár dní jsme čistila lihem, nehnisalo to vůbec.Nemusela jsem ani zalepovat ani čepičku. 8O
Nicméně klidně taky hlasuju pro nastřelení, jen jsem chtěla doplnit i pohled na píchnutí, že to není žádná hrůza. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
30.7.09 09:28

Ahoj,

první dcera píchání ve 3m, obrečela jsem to s ní a zařekla se, že jestli někdy budu mít druhou dceru, jedině nastřelit.

Takže malý holky mají cca 3 týdny naušničky nastřelený, už vyměněný za svoje a vychvaluju to do nebes, nehnisalo to, bylo to rychlý, umět vrátit čas, nechám je i Sárince nastřelit, to píchání je takový zbytečný týrání :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
30.7.09 09:53

dcera je taky píchaná ve 3měs a jak píše Judycum, není to žádná hrůza. Přirovnala bych to k očkování, taky ďobanec, chvilku popláče a klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
30.7.09 10:29

Tak já mám s pícháním zcela opačnou zkušenost než předchozí přispěvatelky, Zuzka měla píchnuté náušničky asi v 5 měsících a dobrý měsíc to neustále hnisalo, pak se jí tam udělal nějaký jakoby tunýlek kolem těch dírek, ani jsem nevěděla, jestli se tam zapouzdřil hnis, nebo je to odumřelá kůže, nebo co vlastně.
S mladší nejspíš počkáme a necháme náušničky nastřelit, pokud zjistím, kde se to tu v Liberci dělá (nejsem zdejší a náš dětský doktor píchá náušničky klasicky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29693
30.7.09 10:33

Nastřelení, nebyl žádný problém. Byly jsme na ORL, dr. to dělá až po půl roce věku holčičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
30.7.09 10:49

Taky jsme nechávali nastřelovat, z vlastní zkušenosti vím, že je to lepší a rychlejší. Malá se spíš lekla,a jak jsem ji v čekárně oblíkala, bylo po pláči a pak za pár týdnů jsme vyměnili naušničky a vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.7.09 10:53

Holky, kde se dají nastřelit naušnice v Praze? Vím jen o dětské ORL na Budějovické, ale ta mi už 3 týdny nebere telefon a jinou ORL nemůžu najít. Obvolala jsem několik ORL v naší blízkosti, ale všude pouze píchají. Nevíte o někom prosím? Do kosmetického salonu se mi nechce, i když tam tvrdí, že nastřelování provádí „vyšší zdravotnický personál“…
Díky, nepřihlášená Detta.

• Citovat
  • Upravit
25182
30.7.09 11:20

Taky jsme to řešili…

píchnout jí je nedám, až bude větší nastřelíme.

Problém je, že jsme z prdelákova a všude kol. se uši píchají. Tak pak budem muset jednou někam vyrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
30.7.09 11:24

jednoznačně nastřelit :wink: vše naprosto bez jakýkoli nepatřičných reakcí… píchnout bych už nedala ani za nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
30.7.09 12:20

Nastřelit, úplně bez problémů, po týdnu jsme vyměnili náušnice za stálé a bylo to.

Detto , v Praze jme byli tady, byla jsem moc spokojená s přístupem.
 http://www.nastrelovani-nausnic.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky