Návštěva inspektora

17
25.3.20 08:45

Návštěva inspektora

Dobrý den prosím vás chci se zeptat mám dluh u jedné společnosti bohužel převzala to De Vries justitia a teď mi vyhrožují návštěvou inspektora Hekera volala jsem jim řekla jsem že jsem přišla o práci a mám teď brigádu zálohy si můžu brát týdně že v pátek to pošlu ale i tak to daly tomu inspektorovi máte někdo s panem Hekerou zkušenost dá se s ním nějak domluvit na splátky? Teď se zrovna k tomu stěhuju nevím co teď vůbec bude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20897
25.3.20 08:57

Bych řekl, že je to jen strašení. Každopádně dluhy se mají platit a když už na to kašlete do takové míry, že to to má nějaká vymahačská společnost, tak si za to můžete sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.3.20 09:10

Ano to já netvrdím je to mojí chybou ale jen proto protože jsem se dostala do těžké finanční situace přišla jsem o práci a kvůli operaci jsem nebyla schopna ani brigadne pracovat až teď jsem si našla takovou kterou jsem schopná vykonávat snažila jsem se všelijakými prostředky shánět peníze bohužel to došlo až k téhle společnosti netvrdím že to není mojí vinou je a tady se jen ptám jak to chodí nikdy jsem se v takove situaci neocitla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4152
25.3.20 09:27

Posilejte co muzete, hlavne ted to posilejte spravne, novemu veriteli. A taky muzete oznacit co splacite, do poznamky napsat splatka jistiny nebo oznacit tu nejstarsi cast dluhu, at se snizuje urok a urok z prodleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
26.3.20 21:00

To je dvousečné. Nějakého inšpektora Halekala hostit nemusíš. Nemá žádnou pravomoc. Na druhou stranu je ale zřejmě prokazatelné, že máš nezaplacený dluh. Když se nedohodnete na vzájemně přijatelných podmínkách, čeká tě žaloba, soud a následné vymáhání exekutorem. Není asi potřeba zdůrazňovat, že se tím pohledávka výrazně zvýší a že by bylo dobré se tomu všemi možnými způsoby vyhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.20 12:07
@Nemnem píše:
Dobrý den prosím vás chci se zeptat mám dluh u jedné společnosti bohužel převzala to De Vries justitia a teď mi vyhrožují návštěvou inspektora Hekera volala jsem jim řekla jsem že jsem přišla o práci a mám teď brigádu zálohy si můžu brát týdně že v pátek to pošlu ale i tak to daly tomu inspektorovi máte někdo s panem Hekerou zkušenost dá se s ním nějak domluvit na splátky? Teď se zrovna k tomu stěhuju nevím co teď vůbec bude :(

at prijde, nemusis s nim vubec nic resit, ani otevrit nic, kdyz bude delat dusno zavolej PCR…

• Citovat
  • Upravit
17
4.4.20 13:03

Tak zatím to vypadá dobře dokonce přistoupil i na podmínky které by mi nikdo jiný nejspíš nedal spád mi upřímně kámen ze srdce není to velký dluh cca 10.000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel