Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nekupujem, lebo keby som kúpila, zožerem ich na posedenie, rovnako ako čokoládu ![]()
Zrovna dneska mám klidný večer a koupila jsem si chipsy. Běžně je doma nemám. Přepadne mě chuť tak jednou za dva měsíce, balíček mám nadvakrát, třikrát. Ale to se musím krotit, to zas jo.
Řídím se radou, co nekoupím, to nesežeru.
Takže je moc nekupuju. Ale jo, je to droga, takže si je neodpustím, ale snažím si koupit třeba jen jeden pytlík za měsíc, dva.
Mít doma zásobu, tak jich zpucnu pytlík obden ![]()
Jsem schopná sežrat pytlík denně…a úplně nej je oblízat to koření z těch paprikových bohemek (mňam) a pak musím za trest sníst tu oslintanou mokrou brambůrku… ![]()
@Malaga píše:
Jsem schopná sežrat pytlík denně…a úplně nej je oblízat to koření z těch paprikových bohemek (mňam) a pak musím za trest sníst tu oslintanou mokrou brambůrku…
@hatawai píše:
Závidím, že umíš odolat.
když je nekoupím tak odolat umím ![]()
Máme jedny doma už asi měsíc…toto mě minulo…naštěstí
neměla jsem je asi 1O let ![]()
@fashion_victim83 píše:
Ja si je taky nekoupím a pak mam takovou chuť, ze odolávam půl dne a pět minut před zavíračkou vyrážím do večerky
já nemám kam běhat takže hurá ![]()
Brambůrky dobrý. Když je manžel nehodí do košíku (nebo si o ně neřekne), tak doma prostě nejsou. Když jsou, tak si dám, ale ne nějak moc. Já sama pro sebe jsem si brambůrky asi nikdy nekoupila
U mě ale zase jede čokoláda ![]()
Já taky nekupuji, nemám doma nikdy řádnou zásobu, ale jednou za čas si koupím brambůrky ty klasické z brambor, a to dám půl balíčku už v autě než dojedu domů a toto mám kousek. Kupuji malé - raději.
Já to skoro nejím. asi doma i nějakou zásobu má pro případnou návštěvu, ale nevím to jistě a nechce se mi vstávat z gauče…
@hatawai já si dám jen když jsme někde s přáteli v hospodě a někdo je objedná, to neodolám, ale jinak mě ani nenapadne je koupit. My je občas měli doma, že je nám někdo donesl, ale vždycky zůstaly neotevřené a nakonec se vyhazovaly, páč 2 roky prošlé nám nepřišly úplně v cajku
To samé máme s čokoládou
teda tu nakonec sníme, ale trvá to neskutečně dlouho a kupujeme takovou, která má do 10% cukru.