Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jinak jsou to chipsy z lidlu, ten modrý pytlík, vroubkované paprikové
Oříšky též z lidlu a čokoláda Schokogene (či jak se to píše)
![]()
Chipsy klasicke solene den pred porodem - musela jsem kvuli nim do obchodu a nez jsem prisla domu jsem je snedla. Predtim tak 5 let 0. Ted obcas chipsy z cervene repy-koupila jsem je ze zvedavosti a zabydlely se u nas.
Mě ty zeleninový nechutnají, jsou divně solený, fujky
Ale občas si upeču zeleninu, to je lepší než divně solené chipsy ![]()
Nekupuju, protože kdyby ano, byla bych schopná je snist na posezeni..A moje malé deti taky…Takže radeji se jim v obchode vyhýbám obloukem a jim je jen na nejakách oslavách u nekoho…
Já jsem těžkej závislák
Za dvacet minutek se mi stáhne další díl House of Cards a mistička s brambůrky Skatt je již připravená
Zase ale pokud neseženu svojí oblíbenou značku…tak si raději nedám nic.
Já to střídám někdy chipsy, křupky, makovky, tuc..nebo pokud chcu něco zdravějšího, tak ve zdravé výživě si kupuju takové kolečka a jmenuje se to pečené brambory. Je to zdravé, málo slané a chutná to jak bramborák
I malej po tom jede..sní kelímek na posezení.
Já chipsy taky miluju a dám v klidu pytlík na posezení
chlap jí jen solené, já mám ráda papriku. Za to vůbec nemusím příchutě typu wasabi, ocet, cibulka apod. to mi fakt nechutná. Ale pokud si otevřu pytlík paprikových, za chvíli vyhazuju prázdnej sáček
.
A s chlapem máme rádi pringles octové
jsou mňam, ale drahé. Kupujem jen v akci za 50kč..ale asi jen jednou za rok max.2krát.
Mám před sebou v misce ty „pravé bufetové retro“…
Ofiko se jmenují Pivrncovy, 200g za 34.90,– ![]()
Taky jsem dřív brambůrkám odolávala jenom těžko, až jsem to na jedné akci přepískla s pitím, do toho jsem se ještě naprala brambůrky a šlo to všechno ven. Nejvíc si právě pamatuju pachuť těch brambůrků. Od té doby je nemůžu ani cítit, doporučuju. ![]()
@ivik21 píše:
Mám před sebou v misce ty „pravé bufetové retro“…
Ofiko se jmenují Pivrncovy, 200g za 34.90,–
jooo tak ty jsou vyborne
![]()
@LLenule111 píše:
A s chlapem máme rádi pringles octovéjsou mňam, ale drahé. Kupujem jen v akci za 50kč..ale asi jen jednou za rok max.2krát.
Tak to ale nejsou bramburky, ze? To se ani nedela z platku brambor, to je proste chemicka chutovcicka ![]()
To je hezký téma
Připomnělo mi to takový ty komunistický chipsy, byly takový skoro bílý, jako by pěnový… prodávali je v takovým menším jenom průhledným pytlíku. Tak ty jsem milovala. Teď mají něco, co je trochu připomíná, ale není to ono.