Návykové chipsy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15575
19.3.16 20:58

Jinak jsou to chipsy z lidlu, ten modrý pytlík, vroubkované paprikové :palec: Oříšky též z lidlu a čokoláda Schokogene (či jak se to píše) :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
19.3.16 21:00

Chipsy klasicke solene den pred porodem - musela jsem kvuli nim do obchodu a nez jsem prisla domu jsem je snedla. Predtim tak 5 let 0. Ted obcas chipsy z cervene repy-koupila jsem je ze zvedavosti a zabydlely se u nas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
19.3.16 21:05

Mě ty zeleninový nechutnají, jsou divně solený, fujky :mrgreen: Ale občas si upeču zeleninu, to je lepší než divně solené chipsy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
19.3.16 21:06

Nekupuju, protože kdyby ano, byla bych schopná je snist na posezeni..A moje malé deti taky…Takže radeji se jim v obchode vyhýbám obloukem a jim je jen na nejakách oslavách u nekoho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
19.3.16 21:07

Já jsem těžkej závislák :? Za dvacet minutek se mi stáhne další díl House of Cards a mistička s brambůrky Skatt je již připravená :lol: Zase ale pokud neseženu svojí oblíbenou značku…tak si raději nedám nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
19.3.16 21:17

Já to střídám někdy chipsy, křupky, makovky, tuc..nebo pokud chcu něco zdravějšího, tak ve zdravé výživě si kupuju takové kolečka a jmenuje se to pečené brambory. Je to zdravé, málo slané a chutná to jak bramborák :lol: I malej po tom jede..sní kelímek na posezení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
19.3.16 21:19

Já chipsy taky miluju a dám v klidu pytlík na posezení :oops: chlap jí jen solené, já mám ráda papriku. Za to vůbec nemusím příchutě typu wasabi, ocet, cibulka apod. to mi fakt nechutná. Ale pokud si otevřu pytlík paprikových, za chvíli vyhazuju prázdnej sáček :oops: :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
19.3.16 21:22

A s chlapem máme rádi pringles octové :mrgreen: jsou mňam, ale drahé. Kupujem jen v akci za 50kč..ale asi jen jednou za rok max.2krát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
19.3.16 21:24

Mám před sebou v misce ty „pravé bufetové retro“…
Ofiko se jmenují Pivrncovy, 200g za 34.90,– :palec:

• Citovat
  • Upravit
1267
19.3.16 21:34

Taky jsem dřív brambůrkám odolávala jenom těžko, až jsem to na jedné akci přepískla s pitím, do toho jsem se ještě naprala brambůrky a šlo to všechno ven. Nejvíc si právě pamatuju pachuť těch brambůrků. Od té doby je nemůžu ani cítit, doporučuju. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
19.3.16 21:42

Vůbec, nechutnají mi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
19.3.16 21:46
@ivik21 píše:
Mám před sebou v misce ty „pravé bufetové retro“…
Ofiko se jmenují Pivrncovy, 200g za 34.90,– :palec:

jooo tak ty jsou vyborne :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
20.3.16 07:41

Domů nekupuju, přesně tak. :palec:
(jinak bych je hned sežrala)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
20.3.16 07:56
@LLenule111 píše:
A s chlapem máme rádi pringles octové :mrgreen: jsou mňam, ale drahé. Kupujem jen v akci za 50kč..ale asi jen jednou za rok max.2krát.

Tak to ale nejsou bramburky, ze? To se ani nedela z platku brambor, to je proste chemicka chutovcicka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
20.3.16 08:04

To je hezký téma :D Připomnělo mi to takový ty komunistický chipsy, byly takový skoro bílý, jako by pěnový… prodávali je v takovým menším jenom průhledným pytlíku. Tak ty jsem milovala. Teď mají něco, co je trochu připomíná, ale není to ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí