Návykové chipsy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21614
19.3.16 20:20

Já to skoro nejím. asi doma i nějakou zásobu má pro případnou návštěvu, ale nevím to jistě a nechce se mi vstávat z gauče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
19.3.16 20:23

@hatawai já si dám jen když jsme někde s přáteli v hospodě a někdo je objedná, to neodolám, ale jinak mě ani nenapadne je koupit. My je občas měli doma, že je nám někdo donesl, ale vždycky zůstaly neotevřené a nakonec se vyhazovaly, páč 2 roky prošlé nám nepřišly úplně v cajku :mrgreen: To samé máme s čokoládou :mrgreen: teda tu nakonec sníme, ale trvá to neskutečně dlouho a kupujeme takovou, která má do 10% cukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798

A my si je děláme doma… :mrgreen:
Já je moc nemusím, dám si, ale žádné orgie.
Zato takoví gumoví medvídci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250

Klasicke bramburky ne, ale ty zeleninove nebo treba hrasek ve wasabi a jine slane dobroty, tak na ty jsem ujeta. Zase skoro nejim cokoladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50161
19.3.16 20:24

Brambůrky kupuju, když je nějaká rodinná oslava, ale většinou si zobnu, jenom, když je vysypávám do misky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
19.3.16 20:31

Kupuju jen když čekám návštěvu, na silvestra nebo nějakou oslavu. Pokud zbydou, tak je s manželem sežerem :mrgreen: Teda já vždycky odolávám, ale manžel ne :D a jakmile je otevře, tak už si dám taky. Ale čokoládu, to neodolám. Proto radši domů nic nekupuju ať to nesežeru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
19.3.16 20:32

Brambůrky nekupuju, opravdu mi přijdou jako návykové - koupím si jeden balíček a další den mám chuť na další, snažím se jim proto vyhýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
19.3.16 20:40

@hatawai právě jsem na ně dostala chut tak si jdu dát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
19.3.16 20:41
@loulek píše:
@hatawai právě jsem na ně dostala chut tak si jdu dát :lol:

a rozdělíš se? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10136
19.3.16 20:48

Bramburky me nechavaji chladnou.. muzu je mit doma a nedam si je… ale cokolada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
19.3.16 20:50

Co se týká čokošky mám ráda Kofilu, ale je v ní palmový tuk…jenže on je skoro všude :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
19.3.16 20:50

@hatawai Máme jich bednu v garáži. Dřív projdou než je sníme. :mrgreen: U nás to moc nefrčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
19.3.16 20:52

U nás je jí jenom přítel :D když už nějaký koupim tak zmizí dřív než se k tomu dostanu, ale zas mě to tak netrápí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
19.3.16 20:55

Ja tak 1× do tydne a nej jsou Lays vroubek paprika, zatim nej bramburky co jsem kdy mela :mrgreen: A nebojim se pred nimi nebo po nich dat cokoladu jeste :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
19.3.16 20:56

Zrovna dnes jsem si je snad po 3 měsících koupila, dobrý, ale stačila mi půlka pytlíku :lol: Ale byla jsem na nich dost závislá před rokem, pak jsem si řekla dost :mrgreen: tuto zimu jsem byla závislá na čokoládě a oříšcích v paprikovém těstíčku :roll: :zed: takže stop, začíná jaro a už ani jedno si nekoupím, to dám :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí