Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, my jsme taky nejdříve byli na Nutrilonu, potom jsme zkusili Hipp, ten nám nevyhovoval vůbec, potom jsme zkusili ještě Bebu, ta nám docela vyhovovala, ale ta cena…Četla jsem hodně pozitivních komentářů na mléko Babylove, tak jsem ho zkusila koupit, zatím ho dávám 3.den a jsme spokojení, mlíčko hezky voní, dobře sytí, malá mi někdy ani nevypije 120ml jako u jiného UM a hlavně po něm hezky kaká, takže za nás Babylove klidně zkuste, snad vám taky sedne ![]()
Já malou kojila rok,pak mi nic nechtela jest jen tohle mléko,protoze je sladčí než ty ostatní,asi jí to nejvíc připomínalo moje:-)
Já tedy na babylove nedám dopustit,malému nevyhovovalo žádné mléko,po tomhle ho přestalo bolet bříško,přešla zácpa,prostě spokojené mimi. Babydream jsem zkusila jednou a připadá mi jakoby sušší,malý ho nechtěl,takže asi nějaký rozdíl v nich je. Ale samozřejmě ti nikdo na 100% nemůže říci,že zrovna vám bude vyhovovat.
My jsme už 3 měsíce na mléku Babylove a v pohodě
super cena a myslím, že ji nešidím. V 6ti měsících nevypije víc jak 150ml, tak asi víc zasytí ![]()
@Barushe píše:
My jsme už 3 měsíce na mléku Babylove a v pohoděsuper cena a myslím, že ji nešidím. V 6ti měsících nevypije víc jak 150ml, tak asi víc zasytí
to náš otesánek si klidně v noci dá i 180! ![]()
@Barushe píše:
My jsme už 3 měsíce na mléku Babylove a v pohoděsuper cena a myslím, že ji nešidím. V 6ti měsících nevypije víc jak 150ml, tak asi víc zasytí
My v necelých 3 měsících pijeme 120 ml ![]()
Děkuji za postřehy
. Tobi právě pije co 3 hodiny 200 ml, takže ta spotřeba opravdu není malá. Ale hlavně, že je spokojený a doufám, že mu zachutná i mlíčko Babylove. Za zkoušku asi opravdu nic nedám.
Teeda, to je jedlík
kolik mu je? Myslím, že tady naštěstí neplatí, že kvalita jde na úkor ceny, takže určitě vyzkoušej ![]()
Malému bude ve čtvrtek 7 týdnů, ale on je obřík, tak má nárok ![]()
My používáme Babylove a jsme s ním spokojeni. Malá ho má od 6 měsíců a taky jsem na něj přecházela z Nutrolinu. Vše bylo bez problému. Je třeba to vyzkoušet, každé dítě reaguje jinak. Kup jednu krabici na zkoušku a uvidíš, vrátit k Nutrilonu se přece můžeš vždycky.
My jsme z kojení byli na Nutrilonu a pak bez problémů přešly na babylove a super, jen je horší že se dá koupit jen v DM.
ahojky já dávám malému babydream od druhého měsíce jelikož mám slabé mléko a můžu říct,že spokojenost veliká.Malému to moc chutná,ale do toho tak dvakrát třikrát kojím jelikož mi bylo řečeno,že v prsu je víc vitamínů než v dokrmech.Malej roste i když se stane že párkrát ublinkne ,ale to dělá každý dítě. ![]()
No tak jsem vyzkoušela dát 1 balení tohohle mlíčka a výsledek je takový, že:
Mně osobně přijde vodovější, ale malého zdá se více zasytí. Celkový dojem na mě dělá dobrý, i vzhledem k ceně, ale jeden problém se vyskytl a to ten, že se po něm malý nemohl vykakat. Bolení bříška neměl, ale vykadil se až za 4 dny a to ještě hrozný smradlavý tuháč. Takže tohle mléko za mně ano, ale proložit ještě jiným.
Každému ovšem sedí něco jiného, někoho třeba betonuje zas Nutrilon, který nám sedí.
Já mléko babydreme nedoporučuji.Nevím proč,ale dělalo mi hrozně hrudky a malé nestačilo