Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojte, chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti z Mlíčkama z Rossmannu? Kamarádka mi ho doporučila. Tak se chci zeptat na názory, malá má 3. měsíce. ![]()
Je to obdoba Babylove z DM. S tím jsme spokojený, líbí se mi, že při protřepávání tolik nepění ![]()
Používala jsem nějak kolem 8m, malýmu chutnalo
Vedlejšáky žádný neměl ![]()
Já jsem to zkoušela když byly malý 3 měsíce a byl to propadák
Měla strašný bolesti bříška… Ale ptala jsem se na to dr a ona mi říkala, že jí to říkala většina maminek. Prý ať to vyzkouším po 6. měsíci - to už malá baštila bez problému ![]()
taky jsem ho dala až dýl (no d půl roku to ani nešlo když byl jára kojen že) změnu snesl dobře a mlíko mu chutnalo, brala jsem bu´d to z rossmaa nebo z DM …bez problémů,
Ahojky,ja mam teda rocni mimco,me nechce jine mlicko nez z DM ochutnala sem a nedivim se me pripada nejsladci.Takze ja sem s nim spokojena ,jine sem do male nedostala.
janibubi píše:
Ahojky,ja mam teda rocni mimco,me nechce jine mlicko nez z DM ochutnala sem a nedivim se me pripada nejsladci.Takze ja sem s nim spokojena ,jine sem do male nedostala.
mě přišly zas míň sladké než sunar
každopádně ale když pil mlíko do skoro 3 let, tak mi to bylo fuk jestlije sladší nebo ne ![]()
Me mala prave mliko pokud neni sladky plive:-)))))
andela píše:janibubi píše:mě přišly zas míň sladké než sunar
Ahojky,ja mam teda rocni mimco,me nechce jine mlicko nez z DM ochutnala sem a nedivim se me pripada nejsladci.Takze ja sem s nim spokojena ,jine sem do male nedostala.každopádně ale když pil mlíko do skoro 3 let, tak mi to bylo fuk jestlije sladší nebo ne
Ahoj maminky mám dotaz,koupila jsem malému mlíčko babydream 1 z rossmanu a nezdá se mi tam to dávkování,jelikož jsem až doted krmila sunarem a malému je 5 týdnů a dávám mu 150 ml vody a 5 odměrek sunaru,přesně podle návodu a na mlíčku babydream 1 je to popsané nějak jinak.tam je napsané,že od 2 do 8 týdne se má dávat 90 ml vody a 3 odměrky mlíčka,tak se mi to nějak nezdá,když malý pije 150 ml.na mlíčku babydream je 150 ml vody a 5 odměrek mlíčka popisováno až na čtvrtém měsíci,tak nevím co mám dělat.poradíte mi někdo prosím a dále bych se chtěla zeptat,jak jste s tímto mlíčkem babydream spokojené a nebo ne.děkuji vám za odpovědi ![]()
Mám s ním skvělé zkušenosti
Malá po všech UM měla zácpu nebo prdíky (nejhorší pro ni byl Nutrilon), jako poslední možnost jsem zkusila právě Babydream - bála jsem se ho, že je až podezřele levné.. Ale během pár dnů problémy zmizely a zůstali jsme u něj téměř do roka.. Takže doporučuji, i když je fakt, že každému vyhovuje něco jiného ![]()
Jen pak ta 3 mi trochu hrudkovala, chtělo to víc protřepávat.. Teď kupuji Babylove z DM a taky super ![]()
Marcy43 píše:
Ahoj maminky mám dotaz,koupila jsem malému mlíčko babydream 1 z rossmanu a nezdá se mi tam to dávkování,jelikož jsem až doted krmila sunarem a malému je 5 týdnů a dávám mu 150 ml vody a 5 odměrek sunaru,přesně podle návodu a na mlíčku babydream 1 je to popsané nějak jinak.tam je napsané,že od 2 do 8 týdne se má dávat 90 ml vody a 3 odměrky mlíčka,tak se mi to nějak nezdá,když malý pije 150 ml.na mlíčku babydream je 150 ml vody a 5 odměrek mlíčka popisováno až na čtvrtém měsíci,tak nevím co mám dělat.poradíte mi někdo prosím a dále bych se chtěla zeptat,jak jste s tímto mlíčkem babydream spokojené a nebo ne.děkuji vám za odpovědi
Asi je hold malý více hladový, pokud se ti pak nepozvrací z toho množství, asi bych to neřešila, hold mu chutná ![]()
My dáváme sice ne z Rossmannu,ale z DM jejich Babylove a max.spokojenost. Přešli jsme na něj z Hami. Cena super a chuťově je taky dobré,mi tea aspoň chutná,možná i víc než to Hamičko
No a cena za 600g 129Kč je myslím božská ![]()
Marcy43 píše:
Ahoj maminky mám dotaz,koupila jsem malému mlíčko babydream 1 z rossmanu a nezdá se mi tam to dávkování,jelikož jsem až doted krmila sunarem a malému je 5 týdnů a dávám mu 150 ml vody a 5 odměrek sunaru,přesně podle návodu a na mlíčku babydream 1 je to popsané nějak jinak.tam je napsané,že od 2 do 8 týdne se má dávat 90 ml vody a 3 odměrky mlíčka,tak se mi to nějak nezdá,když malý pije 150 ml.na mlíčku babydream je 150 ml vody a 5 odměrek mlíčka popisováno až na čtvrtém měsíci,tak nevím co mám dělat.poradíte mi někdo prosím a dále bych se chtěla zeptat,jak jste s tímto mlíčkem babydream spokojené a nebo ne.děkuji vám za odpovědi
Davej mu pit tolik, kolik on sam chce a z ceho mu neni pak tezko.
Zakladem pro davkovani u vsech UM je, ze 1odmerka=30ml. Coz delas spravne, a jestli davas 90+3, nebo 120+4, nebo 150+5 zalezi ciste na tom, kolik chce dite vypit.
Memu jsou skoro 2roky, a davam 120+4, zato ale nekolikrat denne. Vic najednou by nevypil, to pak zbytecne vylivam, ale prijde si treba 3× denne, a dostane svych 120+4.
To davkovani na krabicich podle veku je spise orientacni. Z prsa taky nevis presne, kolik si mimi vezme.
Hlavni je dodrzet ten zakladni pomer.
Hezký večer. Chtěla bych požádat o vaše zkušenosti a názory. Budu ráda za každý ohlas. Mám 7týdenního syna, kterého už bohužel nemůžu kojit, tudíž je plně na UM. Nejprve měl Sunar complex, kadil normálně, ale trošku více ublinkával (taky začal nespotřebovaný zbytek prášku smrdět jako psí krmivo) , proto jsme přešli na Nutrilon, který má doteď. Ten mu vyhovuje, ale ta cena… Krabice 800g mu vydrží na 6 dní (měl porodní váhu 5050g, tak papá trošku víc
) Samozřejmě nechci na svém dítěti šetřit, ale chtěla bych mu dopřát i jiné věci, na které mi moc peníze nevycházejí.
Mám zásobu ještě na 2 měsíce a poté bych chtěla přejít na mléko Babydream nebo Babylove. Myslíte, že by ho mohl přijmout bez problémů?
Děkuji za odpovědi ![]()