Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
My začínali na znělkách a písničkách (večerníček znělka,Vydrýsek-úvodní písnička je tam spousta zvířátek,pak Mňam mňam Bobík,Gummi Beer,hroch a pes).Ale tak až kolem roka a půl, v roce ho to vůbec nezajímalo a taky by to bylo brzy)
Strašně se mu dodnes líbí|: Pojďte pane budeme si hrát,ostatní už tu by zmíněné.
Akorát zrovna ten Timmy ho moc nezajímá.
Jo a taky vedl ten úvod, jak byl tah Šťastných 10.Jak tam ten děda plave v penězích.Teď už to v TV nedávají a já nevím kde stáhnout.
Příspěvek upraven 02.05.12 v 13:41
@hofka píše:
Dobrý tip. Vlastně odkazy na Youtube bez většího hledání:-) Akorát teda jsem zrovna u Štaflíka a špagetky narazila na máš smůlu, uživatel zrušil účet)
je fakt,že sem tam něco nejede,ale hlavně jsou tam ty názvy pohádek-to zakladatelka chtěla ![]()
v roce dceru myslim jeste nic takoveho nezajimalo, pozdeji vedl maxipes fik, vceli medvidci, krtek, kata a skubanek, Potkali se u Kolina, ted nove ma Kremilka a Vochomurku.
ještě jsem si vzpomněla - mladej zbožňuje pejsky, takže když mu potřebuju ostříhat nehty, postavím před něj ipad a pustím Dášenku - to je taky dobrý ![]()
Nám bude 10 měsíců a hrozně milujem Mickeyho klubík
na to dokáže koukat dlouho
a pak mašinku tomáše ale jen znělku ze začátku a na konci
![]()
Páťu zajímá vše co je na minimaxu, hlavně Elmo, a pak sledoval hodně i T-rex express
@Vergis píše:
Páťu zajímá vše co je na minimaxu, hlavně Elmo, a pak sledoval hodně i T-rex express
Minimax je prokletí. Naše dítě ho zná nazpaměť.
Já mu to sice omezuji, ale jak je doma s tatínkem, tak ten udělá, co mu na očích vidí, takže když chce celé odpoledne sedět u Minimaxu, tak on mu to dovolí. ![]()
Našemu se líbí znělka večerníčku a kouzelné školky. pak miluje Bobíka, na toho musím tancovat a při pátém opakování už plivu duši ![]()
Teď se mu líbí večerníček o ufíkovi, ale nevím jestli je někde k sehnání. A pak má rád hrané večerníčky - vydrýsek, medvědi, ježek Aladin
Já nemůžu vynachválit Duck Tv, ale to asi nemá každej, já to v tý naší televizi nějak našla, naše malá se na tý televizi naučila dělat pápá(zvířátka tam pořád mavají
, umí odtuď zvuky zvířat a barvičky a to jí je 10 měsíců, máme to puštěný jako kulisu, když si hrajeme a občas se na to podívá, je to fakt hezky udělaný, nebo se potřebuju upravit, než jdeme ven, tak mám klid a hned se tam vždy něco naučí ![]()
@lesněnkaa
Jojo, duck tv je super, na to malej taky kouká a má to strašně rád. Řekla bych, že se taky dost z toho naučil. Teď se taky díváme na krtečka, toho úplně žere a sám si někdy i pustí dvd (odkoukal to od nás). Máme knížky s Krtečkem a když je čteme, tak on pak ty obrázky vidí v telce a naopak a rozumí tomu, bych řekla.
Já nejsem proti pohádkám, ale nesmí to být moc často! Přítel je taky takovej cvok, že ho k tomu posadí a má klid, tak mu nadávám
. Podle mě ten, kdo říká, že dítěti nic nepouští, tak kecá ![]()
Malej se ted zamiloval do Barney a jeho přátelé. Tam jsou písničky a poučný scény. Sice jim moc nerozumí ještě ale asi to má rád kvůli těm písničkám. No a jinak než Mickey mouse a Mašinka Tomáš ![]()