Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Ahojky všem,prosím Vás o radu,potřebuji moc rychle sehnat 20 000,a bohužel jsem vyčerpala všechny možnosti,které byli možné,jen mi ještě zbývá jen nebankovní půjčka.Nevíte prosím někdo o něčem,kde bych peníze měla do konce tohoto týdne?děkuji mockrát za info
Napadá mě provident, nebo homecredit. Ale upřímně, znova už bych do toho nešla ani omylem. Já takhle před rokem nutně potřebovala 30 tisíc, a teď splácím 58
![]()
Je to lichva, hned bych takovéhle půjčky zakázala ![]()
Nemáš možnost půjčit si od rodiny, nebo známých?
to už jsem všechno vyzkoušela,rodina ani tuk,a známý taky ne.Provident už bohužel mám.jsem v koncích a zoufalá.
Našla jsem ještě via sms, možná bys to mohla zkusit, ale pořádně čti smlouvy, držím palce.
volala jsem na profikredit ale jsem ve zkušebce,tak si mám zavolat po 3 měsích.na via sms jsem se ted dívala,a potřebují abych měla účet,což já nemám na svoje jméno.
x-ka píše:
Ahojky všem,prosím Vás o radu,potřebuji moc rychle sehnat 20 000,a bohužel jsem vyčerpala všechny možnosti,které byli možné,jen mi ještě zbývá jen nebankovní půjčka.Nevíte prosím někdo o něčem,kde bych peníze měla do konce tohoto týdne?děkuji mockrát za info
nebo prosím někdo nevíte o nějakém soukromém investorovi,který by byl schopen mi půjčit?příjem mám,manžela také (pracuje),jen sem se prostě dostala do problému před tímto zaměstnavatelem,a potřebuji nutně něco zaplatit do pátku.jinak jsem v … ![]()
Je to lichva, mam v okoli spousti lidi ktere pujceni si 15 -20tis mimo banku polozilo a dohnalo k osobnimu bankrotu. Jsou ty penize az tak nutne aby jsi skoncila kvuli nim u soudu?
K uctu povetsina bank nabizi pujcku, pokud platis a mas na uctu aspon nejake penize nemel by to byt problem.
Zkusila jsi banky typu FIO, RB apod ktere ted maji reklamu na rychlou pujcku?
potom muzes zkusit AXA, zalozeni penzijniho ke kteremu dostanes kreditku a muzes jit do minusu asi 30tis. Mas na to mesic aby jsi to splatila.
Je ovsem divne ze ti nechteji pujcit takovouto castku, nejsi na nejake cerne listine ci jako neplatis? potom nema cenu se zadluzovat dal a radeji nejak vymyslet jak z toho. Vse se da resit ruznymi zpusoby.
tak to bohuzel nevim a nemohl by si vzit tu pujcku manzel? myslim, ze vsude budou chtit abys mela ucet a po zkusebni dobe.. jinak ruzne v novinach jsou inzeraty na soukr. pujcky, ale do toho bych fakt radsi nesla
no právě,že mám špatné věci z minulosti.Do banky jsem to nezkoušela,tam mi nepomůžou,to už vím.potřebuji toto nutně zaplatit,samozřejmě zaplatím zpět.Už tak sem měla problémů dost.chci z toho ven,protože jsem z toho na prášky.
manžel už něco má,a ten nemá zase tak velký výdělek.jsem v koncích,protože i rodina se ke mě otočila zády.
Bezte do banky, ukazte jim co potrebujete poplatit, domluvte kalendar a poplatte dluhy z banky. potom budete dle kalendare platit te bance. chce se to tam pokusit domluvit a nedrobit penize tady kousek a tam kus.
Zkus CS, RB, FIO, ING CSOB. Nerikej mi ze jsi se nikde nedomluvila. Promluv si s nema o situaci rovnou viz. vyse.
Ven se z toho dostanete za par let. ale takhle se do toho jeste vic s manzelem zahrabavate a neskonci to dobre.
Ucet zdarma: FIO, ING, mBank…
V cem je problem si tento ucet zalozit?
Kecy a neni to skryta reklama na nejakou pujcku?
Jrk píše:
Bezte do banky, ukazte jim co potrebujete poplatit, domluvte kalendar a poplatte dluhy z banky. potom budete dle kalendare platit te bance. chce se to tam pokusit domluvit a nedrobit penize tady kousek a tam kus.
Zkus CS, RB, FIO, ING CSOB. Nerikej mi ze jsi se nikde nedomluvila. Promluv si s nema o situaci rovnou viz. vyse.Ven se z toho dostanete za par let. ale takhle se do toho jeste vic s manzelem zahrabavate a neskonci to dobre.
já právě nepotřebuji zaplatit bance,ale potřebuji zaplatit dluh na autě,jinak o něj přijdu.už to předali nějaký vymahačský firmě,a aniž by mi někdo o tom informoval,tak mi rovnou auto zastavili botičkou.Věděla jsem že tam dlužíme,ale o tom předání nee.Chtěla jsem jim zaplatit alespon část, a aby mi to auto uvolnli a oni mi na to nepřistoupili.mam čas do pátku jinak mám po autě.Do této situace jsem se dostala kvůli tomu,že jsem po MD byl pez příjmu a žili jsme jen z manželovo výplaty.
Je to lichva, všichni to vědí, všichni to chtějí zakazovat a nakonec si stejně půjčí
.
Když si teď půjčíš 20tis od nějakého lichváře, tak se dostaneš do ješět většího průšvihu. Podle toho, co píšeš jste zadlužení až po uši, chce to začít splácet a ne si pujčovat další peníze.
Anonymní píše:
Napadá mě provident, nebo homecredit. Ale upřímně, znova už bych do toho nešla ani omylem. Já takhle před rokem nutně potřebovala 30 tisíc, a teď splácím 58![]()
![]()
Je to lichva, hned bych takovéhle půjčky zakázalaNemáš možnost půjčit si od rodiny, nebo známých?