Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Michaela95 píše:
Taky bych se chtela zeptat na nejakou nebankovní pujcku, která pujčí 10tisic, praci mám a stalý prijem také. dekuju
Když máš práci a příjem, obojí stabilní, tak proč si, proboha, takovou nevelkou částku nenašetřit
a nepůjčovat u šmejdů?
@Michaela95 píše:
Kuli bydleni a ty kauci
Doporučila bych opravdu našetřit ze svého, to není taková pálka.( a nekul nikam nic…
)
To je pravda ale setrila bych dlouho, a to bydleni docela specha
Ja si brala jednou provident- sice hruzne uroky, ale nebylo zbyti. chteli obcanku a potvrzeni o vysi platu.Blbe je, ze si pri podpisu smlouvy hned berou prvni splatku, takze misto 10 jsem dostala 8.800. a jednou mi dokonce vydrzeli o tyden na splatce pac jsem byla mimo.Ono je vicemene fuk kde jsi pujcis, Jim jde taky o to te nalakat a tak i par veci „prehlidnou“.dlouhodobe reseni to ale neni.
@Heinich
díky bohu u door úroky jsou „odkryté“)) Přesně jsem věděla kolik budu platit každý týden a kolik přeplatím celkově. Na spořitelnu jsem se neobracela, tak nevím.
Věděli byste, kdo mi půjčí 10000 kč? Respektuji 30% úrok, jsem nezaměstnaný mohu doložit příjem ústřižkama asi 15000 kč měsíčně
Pokud máte zaměstnání, nevidím důvod, proč si nazažádat o Provident BEZHOTOVOSTNÍ půjčku na účet. Nepřeplatíte moc. Já ji měla cca před rokem, také jsem si půjčila 10 tis a splatila 12 100.. Měla jsem to na 45 týdnů..
@Michaela95 píše:
Kuli bydleni a ty kauci
Kuli majitelé pikle? ![]()
@hanka.br. píše:
@janice.sweet Je velmi trapné zahltit všechny diskuze o půjčkách odkazem na jednu společnost s dovětkem, že „to někomu pomůže“. Myslíš si snad, že tady všem z hlavy koukají špejle? Jestli potřebujete vydělávat a nemáte na slušnou reklamu, kterou si taky zaplatíte, jste normální podvodníci a šmejdi.
S.re to všude
i do diskusí o šetření…
@janice.sweet Děkuji, určitě využiju, až si budu chtít půjčit na nové oblečení, na Vánoce a na dovolenou. ![]()
@dajla píše:
Celetem neznám, HomeCredit znám. Ne, raději Door Financial, nebuďte líné, porovnejte úroky.
já nic porovnávat naštěstí nemusím ![]()
@Michaela95 píše:
Taky bych se chtela zeptat na nejakou nebankovní pujcku, která pujčí 10tisic, praci mám a stalý prijem také. dekuju
provident
Provident je do 10.000,– neférovější. Navíc bezhotovostní je opravdu hodně solidní.
U nebankovních společností pozor na to, jestli půjčují podle zákona o spotřebitelském úvěru, nebo podle občanského zákoníku. Nedávno vyšel velký test nebankovních půjček na idnes: http://finance.idnes.cz/…/viteze.aspx?…
Kde ti kolik půjčí se dozvíš například tady:
http://www.finprehled.cz/…nich-pujcek/