Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Zkus Home Credit.Ja si od nich pred rokem pujcila nejaky penize. Vsechny udaje jsem vyridila po telefonu. Chteli cislo do zamestnani a pak mi prisla smlouva. Podepsala jsem ji a poslala zpet.Snad to par dni jsem mela penize na uctu. Lichva je to taky ale to jsou i banky.Hold kdyz je potreba tak co.
Pokud chces pujcit, neni problem.
Jsi z Prahy?
Anonymni pujc si hlavne od nejake zname spolecnosti.At nezaplaces. Pozor na to.
Nám by se taky hodila pujčka.
Tak 15 tisíc jsme z Litovle. Bohužel banka nepujčí ![]()
@AdaNaty píše:
Smart, půjčka 10000,vrátíte 16OOO, splátka 1200Kč
A to se vyplatí. ![]()
10tís ti půjčí každý. Jestli budeš chtít půjčku door financial tak k tobě domů přijde oz a bude chtít pas, kontakt na nejbližší příbuzné, údaje o zaměstnání, pracovní smlouvu, nájemní smlouvu na byt a 3 výplatní pásky. doorfinancial.com Tak. Hlavně všechny ty naše rady pak porovnej, abys vybrala co se hodí právě tobě ![]()
@Anonymní píše:
Nevíte kde půjčí nějaká nebankovní spol. 10 000 kč, krom providentu, a jestli víte co vyžadují za dokumenty, děkuji
Prosím příspěvky typu: nebrat, proč si půjčuju atd, nepřispívat díky
Cetelem, HomeCredit
@Anna Ada píše:
Cetelem, HomeCredit
Celetem neznám, HomeCredit znám. Ne, raději Door Financial, nebuďte líné, porovnejte úroky.
@dajla píše:
Celetem neznám, HomeCredit znám. Ne, raději Door Financial, nebuďte líné, porovnejte úroky.
A nemají ty úroky tak trochu skryté? Nebo je u každého hned jasné, kolik člověk přeplatí na 10.000 třeba na rok? Já si kdysi půjčoval u Spořitelny, ale ti si dnes asi taky vezmou hodně, ne?
Taky bych se chtela zeptat na nejakou nebankovní pujcku, která pujčí 10tisic, praci mám a stalý prijem také. dekuju ![]()
Nevíte kde půjčí nějaká nebankovní spol. 10 000 kč, krom providentu, a jestli víte co vyžadují za dokumenty, děkuji
Prosím příspěvky typu: nebrat, proč si půjčuju atd, nepřispívat díky