Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Tohle někdo myslí vážně? ![]()
Nech si to vymodelovat nohama. Bude to určitě lepší. ![]()
Sorry, ale máš dost… ![]()
Jo nechala jsem si udělat dort před 14ti dny. A světe div se. Žijem. ![]()
@Anonymní píše:
Hloupý dotaz, ale chci se zeptat… chtěli jsme dětem k narozeninám nechat udělat dort…s nejakyma krásnýma figurkama, prostě vymakaný, takový, jaký sama nedokážu. Jen si říkám, jestli je na to vhodná doba… přece jen… modeluje se rukama…Jestli je to v dnešní době hygienické…
Pečivo jíš? Kupuješ nebalené věci? Dort si nechávám udělat. Zvládnu toho dost, ale harlekýn z místní cukrárny je prostě lepší.
A ty nekupujes chleba, rohlíky a další jídlo? Na to se taky sahá rukama a v obchodě ti na to klidně může někdo naplivat.
Klidně bych si ho nechala udělat, ale pro jistotu bych ho pak doma přelila dezinfekcí
![]()
@dickys píše:
Klidně bych si ho nechala udělat, ale pro jistotu bych ho pak doma přelila dezinfekcí![]()
Neprovokuj, nebo to máme vecer ve zprávách. ![]()
V dnešní době je to hygienické asi tak jako jindy… Nech si dort udělat od někoho kdo není prase, a myslím že to bude o. k.
Kupujete potraviny? Pečivo? Chodíte do restaurací, kaváren, cukráren? Chodíte třeba do fastfoodu? My jsme dva a většinou dort celý nesníme, oslavy moc neděláme, takže málo kdy si necháme upéct. Ale párkrát jsme využili a jak budou děti, tak si budeme nechávat péct. Trochu mi dotaz připomíná počáteční covidovou hysterii o zásilkách z aliexpresu.
V tvém případě nenechala, budeš na to myslet. V mém taky ne, nikdo by to u nás nejedl. Ale kdyby za mě někdo chtěl měsíc vařit, klidně a ráda.
@Anonymní píše:
Hloupý dotaz, ale chci se zeptat… chtěli jsme dětem k narozeninám nechat udělat dort…s nejakyma krásnýma figurkama, prostě vymakaný, takový, jaký sama nedokážu. Jen si říkám, jestli je na to vhodná doba… přece jen…modeluje se rukama…Jestli je to v dnešní době hygienické…
Cože? ![]()
Hloupý dotaz, ale chci se zeptat… chtěli jsme dětem k narozeninám nechat udělat dort…s nejakyma krásnýma figurkama, prostě vymakaný, takový, jaký sama nedokážu. Jen si říkám, jestli je na to vhodná doba… přece jen… modeluje se rukama…Jestli je to v dnešní době hygienické…