Nechápu, jak to všichni dělají, že hned otěhotní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5585
4.4.20 11:46

Není to tak, špatně se o tom mluví, já přes 2 roky snažení, 2 těhotenství a 0 dětí :nevim: Neví to prakticky nikdo, o druhém ví několik lidí, bylo to už v pokročilejším stádiu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
4.4.20 11:48

Malokdo se tim chlubi, je to vcelku citlivy, alespon pro me. V my bubline jsou skoro vsechny vysokoskolacky, materstvi jsme odkladaly az po skole + par let v praci, takze jsme ted vsechny 30+ a nejak jsme se sesly, resime to vsechny. Zacly jsme o tom mluvit, az kdyz jsem potratila po letech snazeni. Ale je fakt, ze nas mozna tohle vyselektovalo do ty skupiny, kde se potkavame v praci, protoze ty stastnejsi jsou ted doma s malyma detma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
4.4.20 11:52
@Lucililika píše:
Mozna by se melo o tom vic mluvit ;)

Blízcí to vědí a od ostatních nepotřebuju poslouchat nevyžádaný rady a ani nejsem zvědavá na lítost, je to pro mě intimní záležitost a taky nestojím o to, aby se o našem životě bavila kdejaká drbna v okolí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
4.4.20 12:08
@osvc píše:
Blízcí to vědí a od ostatních nepotřebuju poslouchat nevyžádaný rady a ani nejsem zvědavá na lítost, je to pro mě intimní záležitost a taky nestojím o to, aby se o našem životě bavila kdejaká drbna v okolí :nevim:

Nemyslela jsem mluvit konkretne o sobe, o to ja taky nestojim, ale proste spolecnost. Opravdu dle tech soc. siti atd vypada, ze ten problem proste neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
4.4.20 12:11
@bobulka88 píše:
Malokdo se tim chlubi, je to vcelku citlivy, alespon pro me. V my bubline jsou skoro vsechny vysokoskolacky, materstvi jsme odkladaly az po skole + par let v praci, takze jsme ted vsechny 30+ a nejak jsme se sesly, resime to vsechny. Zacly jsme o tom mluvit, az kdyz jsem potratila po letech snazeni. Ale je fakt, ze nas mozna tohle vyselektovalo do ty skupiny, kde se potkavame v praci, protoze ty stastnejsi jsou ted doma s malyma detma.

Ja jsem taky 30 +, ale takovych lidi okolo je plno a vsem to tak nejak uz vyslo a nebo hledaji partnery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
4.4.20 13:46

@Lucililika tak ty, co teprve hledaji partnery, vubec netusi, jestli cesta k diteti nebude trvat roky a vyjde to az za pomoci CAR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
4.4.20 14:15

My se snažili skoro 3roky, ne, fakt každý neotehotni hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.4.20 15:59
@Lucililika píše:
Mozna by se melo o tom vic mluvit ;)

Já nějak nepotřebuju vědět, že Máňa se otře o trenky a je v tom a Mářa musela na umělé. Když se mi svěří, beru. Ale detaily početí fakt nepotřebuju znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.4.20 16:00
@Lucililika píše:
Nemyslela jsem mluvit konkretne o sobe, o to ja taky nestojim, ale proste spolecnost. Opravdu dle tech soc. siti atd vypada, ze ten problem proste neni.

Já myslím, že dnes už to tabu není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital