Nechat miminko křičet?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4034
18.11.11 16:43

Ahoj, taky jsem to tak měla, živé si na to vzpomínám, akorát moji jsou trošku starší. Měla jsem košík na miminko a nejstarší ho v tom vozil, když jsem nutně potřebovala něco dodělat. Jinak mi celkem spal v kočárku, ale zas ne nějak extra dlouho. Je třeba vydržet, je to těžké, ale tomu našemu už je přes rok a je to lepší. Ale nosí se rád pořád. Navíc nechce dudlík, tak má palec a z toho jsem taky trochu mimo, protože jak ho to budu odnaučovat nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
18.11.11 16:45

co kocarek? nebo houpat jednou nohou v lehatku.
vypada to, ze si vynucuje pozornost, ale na to je jeste hodne maly :think: a kdyz nechce byt ani u manzela, co mu( manzelovi) obliknout tvoje triko, aby te maly citil, nebo dat to triko do kocarku, lehatka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
18.11.11 16:49

Šáruš, měla jsem něco podobného.. já ale svým způsobem uplakat nechala, i když nám to rvalo srdce… Nechali jsme v postýlce a odešli, třeba po třech minutách jsme přišli, dali dudlík, pohladili, chvilku byli s ním a zase odešli.. pak jsme postupně prodlužovali na 5 minut atd. Chodila jsem za ním takto několikrát ale zhruba po dvou až třech týdnech se úspěch dostavil! Říká se, že základ utěšovat, ale hlavně nevyndavat z postýlky. Samozřejmě, když jsem viděla, že má prdíky, nebo ho opravdu něco trápí, tak jsem ho taky vyndala, chvíli chovala a pak znovu do postýlky. Dneska dám prcka do postýlky a většinou si povídá a pak usne, prostě ví, že je čas spinkat.. jsem vděčná, že jsme to všichni vydrželi a u dalšího dítěte to udělám zrovna tak! U poloviny známých vidím, jak jsou otroky dětí, protože ony se chtějí chovat a tak je pomalu 24 hodin v kuse drží v náručí a spinkají s nimi v posteli.. Takže Šáruš, já bych se toho nebála, mimi potřebuje hlavně spokojenou maminku a myslím, že ten stres z tebe určitě vycítí, což je dle mého mnohem více na škodu :cert: Držím Vám pěsti, Vy to určitě zmáknete! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
18.11.11 16:49

Já měla doma ukřičené druhé dítko,nosila jsem taky v šátku,protože bych jinak neudělala nic,ale jak píšeš,všechno se šátkem nejde a navíc mám problémy ze zády,tak jsem nemohla nosit půl dne.Klidně tady přiznám,že jsem ho jako miminko plakat nechala.Nebylo na výběr,on řval od rána do rána a já potřebovala taky někdy uvařit,zajít si „v klidu“ na wc.Jasně,že mi neřval hodiny.Ono kdo to nezažil,tak těžko pochopí.K tomu máš další děti a ty taky maminku potřebují.Já taky pevně zavinovala.Kluk mi řval i na rukách :roll: Určitě mu neublíží,když si sem tam chvíli pořve.Ted si vybavuju,jak to bylo u nás,já totálně naštvaná,utrápená,unavená,po starším jsem taky ječela,vlasntě jsem ječela po všech.U nás přišel zvrat v 7 týdnech,ze dne na den přestal křičet.Byl to jako zázrak a já to i obrečela,to TICHO,ten klid,to bylo k nezaplacení.Přeju pevné nervy a neboj,bude líp,musíš vydržet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
18.11.11 17:01

Co zkusit Hacku? :think: Samostatnou „houpací“ náruč.
 http://nosenideti.cz/…acka1/Hacka/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ŠárušN
18.11.11 17:02

Děkuji moc za povzbudivé reakce!!! Vlastně si taky vzpomínám na druhého syna, jak mi pořád brečel. Na toho sice narozdíl od nyní nejmladšího zabíral dudlík a dokonce vydržel chviličku spát v postýlce, ale taky si pobrečel a kolikrát jsem ho tak nechala, a dnes je z něho veselý, bystrý a usměvavý klučina! Sice trochu vztekloun, ale to k jeho věku patří :wink: A že jsem ho nechávala plakat, na to ani nepamatuje :-) Právě teď malého nohou houpu v autosedačce a chviličku je klid, divím se že to vůbec zabírá. My máme právě největší problém s tím, že úplně nejhorší je to s ním kolem poledne, kdy kluci mají hlad, já musím vařit a chystat oběd, atd., prostě největší šrumec a on do toho křičí a já nemůžu nic dělat než ho nechat křičet. S miminkem v šátku toho skutečně moc dělat nejde, např. když se u něčeho musím zohýbat - mám strach že mi vypadne, přebalit starší dítko takhle taky nejde a všechno mi tak trvá 3× déle než když ho položím a dělám to bez něj. No ale to moje triko k němu do postýlky nebo ho obléct manželovi, aby mě cítil, to vůbec není špatný nápad! :palec: Už ani nedoufám že to zvládneme bez pláče, ale aspoň trošičku to zeliminovat…

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
18.11.11 17:07

Promiň, to, že ho máš v šátku jsem přehlédla. :oops:
Co košík?Já jsem měla na Matyho košík na kolečkách.
Bylo to super, byl všude se mnou (kromě wc)když brečel houpala jsem nohou, když byl větší tak v něm seděl.Když byl úplně malinkej a plakal tak jsem mu tam dala noční košili, on to čichal a spal. :lol:

• Citovat
  • Upravit
ŠárušN
18.11.11 17:10

Hacka

Koukám na tu hacku, nevypadá to špatně, ale ta cena!!! Na to jaksi nemáme… A navíc - kam ji zavěsit? Máme malý byt a všude by zavazela. Kluci by do ní při svém řádění naráželi ať už by to viselo kdekoliv, no nějak si to u nás nedokážu představit… Ale vypadá to lákavě… Jenom mám obavy, že by ani Hacka nezabrala a byly by to opět vyhozené peníze - a celkem velké peníze…

• Citovat
  • Upravit
2028
18.11.11 17:14

Mrkni na nějakou použitou, ta by snad vyšla lépe, případně něco na stejném principu. Šla by určitě i ušít a jen k tomu dokoupit to ostatní. Nebo se třeba poptat v diskusi na Nošení dětí, jestli by někdo nepůjčil.

Zavěsit se dá třeba nad postel do ložnice. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13768
18.11.11 17:18

Hacka se dá i ušít nebo koupit na Fleru za cca 600Kč (hledat houpací postýlka nebo tak něco), každopádně jí pak můžeš jen s malou ztrátou prodat.

Zkusila bych možná v šátku nosit vertikálně, třeba se mu ty olíbky nelíbí. To je pak o fous lepší, není to tak náročné na záda a hlavně je dítě „menší“ a líp přes něj vidíš, jsi hbitější v prostoru :wink: I to ohýbání je líp. Každopádně to chce ale dobře uvázat, aby mimi bylo pěkně připoutané k tobě a dobře podepřené :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
18.11.11 19:55

jezkovy ty ses chudak - ja jsem taky uplne na nervy, kdyz mi malej breci a ja musim neco delat se starsim, ale tak casto ani dlouho to nastesti neni.
Nevim, fakt nevim - vychovavat takhle maly dite je asi dost brzo. I v drsnejch knihach pisou alespon 2 mesice a alespon 5 kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
18.11.11 22:27
AnastazieB píše:
Hacka se dá i ušít nebo koupit na Fleru za cca 600Kč (hledat houpací postýlka nebo tak něco), každopádně jí pak můžeš jen s malou ztrátou prodat.Zkusila bych možná v šátku nosit vertikálně, třeba se mu ty olíbky nelíbí. To je pak o fous lepší, není to tak náročné na záda a hlavně je dítě „menší“ a líp přes něj vidíš, jsi hbitější v prostoru :wink: I to ohýbání je líp. Každopádně to chce ale dobře uvázat, aby mimi bylo pěkně připoutané k tobě a dobře podepřené :wink:

souhlas, zkousela jsiten vertikalni uvaz, ja tedy moc casto nenosim, ale maly v kolibce taky brecel a vertilal OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10802
19.11.11 00:53

Nezávidím :nevim: :hug:
Ber to takhle: pokud ho prostě musíš nechat brečet, protože musíš něco udělat, tak z toho určitě neměj výčitky. Holt se nedá svítit… navíc je více než pravděpodobné, že to na něm žádné trvalé následky nezanechá a vyroste z něj spořádaný občan :). Přeju hodně sil a snad se to brzo zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ŠárušN
19.11.11 08:29

Vertikální úvaz jsem zkusila včera, a je to opravdu lepší než kolíbka, víc toho takhle udělám. Jenom mi přijde že je prcek na tenhle úvaz ještě malý, je v tom hrozně skrčený, bojím se aby pak neměl problémy se zády… A taky moje záda trpí, takže asi budem kupovat tu hacku, pokud se mi teda podaří přemluvit manžela :think: :-D Jinak, dnes jsem opětovně vyzkoušela dudlíka a tentokrát zabral :potlesk: Sice jenom na pár vteřin, ale to byste nevěřily co se za těch pár vteřin dá stihnout. Třeba namazat o jeden rohlík víc :mrgreen: No ještě jsme ve fázi zkoušení a pořád se může ledacos změnit, takže nebudu házet flintu do žita a musím prostě věřit že jednou bude líp :wink:

• Citovat
  • Upravit
154
19.11.11 11:17

A nebolího bříško? možná by pomohly kapky bio gaila. Nám zabraly a už tolik neplakávala.Taky jsem někdy vařila a malou měla ve vozíku a nohou ji vozila. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí