Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
zuziky to si děláš srandu
.Nechápu jak někdo tak krásného psa někde uváže
.Já bych si za něj i zaplatila.Vypadá fakt skvěle!!!
Lidi jsou hovada
lemaz pejsci jak sem říkala krásný,ale ty si stejně kočka největší ![]()
my už máme bábu ošklivou bílou a kočku takovou hyenu že to sem ani nemužu dát ![]()
lemaz Moc vám to na fotce sluší všem třem!! ![]()
A kolik máš kočiček?
kamco nedelam si srandu, bohuzel, my ji nasli na inzerat- stryc jedne pani je lesnik, nasel ji uvazanou, tak si ji vzali domu, jenze ona bude asi fakt velika, tak ji nechteli mit v panelaku, ze by se trapila (dve male deti, mayl byt, prace…), tak dali inzerat…kdybychom si ji nevzali , skoncila by v utulku…Andie ja fakt nadherna…a naprosto uzasna…jako chapu, ze se chova jak potrhla- je to stene, ma narok, ale jinak je neskutecne vdecna…a bohuzel se boji tmy (a bilych velkych aut, jak jsem vypozorovala ), takze hlidaci asi nebude…puvodne jsem psa nechtela domu ani nahodou, ale jak vidim, jak ji kluci milujou…nedam ji ![]()
pistinka píše:
lemaz Moc vám to na fotce sluší všem třem!!
A kolik máš kočiček?
Koček 5 a ještě 4 fretky. Hlodavce a plže nepočítám.
lemaz, plze????ty chovas takovy ty veeeeeeelikyyy snecky???? ty jo, ja to videla ve Stramberku- tam ma na namesti jeden nadsenec takove jakoze minizoo- hady,varany a prave i ty snecky…ti by se mi libili!!!! fakt moc ![]()
Zuziky píše:
lemaz, plze????ty chovas takovy ty veeeeeeelikyyy snecky???? ty jo, ja to videla ve Stramberku- tam ma na namesti jeden nadsenec takove jakoze minizoo- hady,varany a prave i ty snecky…ti by se mi libili!!!! fakt moc
Jo, jo. Achatiny žravé. Jsou přes celou dlaň.
lemaz píše:Zuziky píše:Jo, jo. Achatiny žravé. Jsou přes celou dlaň.
lemaz, plze????ty chovas takovy ty veeeeeeelikyyy snecky???? ty jo, ja to videla ve Stramberku- tam ma na namesti jeden nadsenec takove jakoze minizoo- hady,varany a prave i ty snecky…ti by se mi libili!!!! fakt moc
jeee, a kde se to da sehnat??? a je to narocne na chov? ja je chciiii ![]()
Zuziky píše:lemaz píše:jeee, a kde se to da sehnat??? a je to narocne na chov? ja je chciiiiZuziky píše:Jo, jo. Achatiny žravé. Jsou přes celou dlaň.
jsou absolutně nenároční. Počáteční investite - terárko. nbo můžeš mít i plastový barel, ale to na ně moc neuvidíš
. Cokoli, ale aby to bylo krytý a s větráním. Zeminu do terária, sépiovou kost. Koukni se klidně na www.bazos.cz. Hodně soukromých chovatelů je nabízí. Pokud budou chtít vysokou cenu, tak ruce pryč. Buď se dávají za pakatel nebo zadarmo. Bacha, jsou to hermafroditi, takže stačí dva a za chvíli jich máš kupu. Tedy, pokud můžu soudit dle sebe. Mně rodí pořád. K žrádlu: milujou ledový salát, jablko, piškoty. Pokud je týden nenakrmíš, nic se neděje. Přežijou v poho. Kdyby si měla ještě nějaké dotazy, klidně písni SZ, ať to tu holkám neblokujeme. Přeci jen, je to debata o psech.
žirafííí píše:
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s8949.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s8949.gifChtěla bych se zeptat rok a půl jsme měly psa v bytě , ale těd v létě jsme se stěhovaly a zajímá mě zda se pes dá nechat venku když má zateplenou boudu ? Byl to takový postelový pes a těd když bude pod nulou má být venku ? Neni problém ho dát do předsíně ale zase jsem slyšela že je to blbost i když je - 20 tak bych ho neměla dávat dovnitř .. jak to vidíte?
Minulý rok jsem řešila stejný problém psa(vlčák křížený s dobrmanem) jsem měla od štěnátka do jeho roka v bytě a potom jsem se musela přestěhovat k rodičům, kde je na zahradě i s mím vlčákem. Dovnitř jsme ho dávaly jen na noc když mrzlo jinak byl venku i když mrzlo přes den. Ovčáka dáváme dovnitř jen kdž je venku kolem -20, ale asi jen proto, že chceme mít dobrý pocit. Pes co žije delší dobu v bytě nemá chopnost vytvořit si tolik tukové vrstvy narychlo, aby mohl přečkat celou zimu venku, tot můj názor. Dávejte ho domů jen na noc když bude mrznout jinak at si běhá venku ![]()
Ahoj,pes,ktery byl odmala doma by se nemel dat z niceho nic ven.Pisu z niceho nic,protoze mrazy taky tak prijdou.Ja bych na to teda srdce nemela.Pokud by byl od stenete chovan venku,to ano.A to nemluvim o tom,ze mu musi kazdopadne chybet vase spolecnost.
Kamco,jak jsi psala o velkych psech v panelaku..opravdu to neni tyrani,ten pes pokud si zvykne na 3 pulhodinove prochazky denne,bude mu to stacit,protoze nic jineho nezna,nebude mit potrebu.Ted nemluvim o psech jako je staford,bandog,pitbul,to jsou rasy ktere vyzaduji pohyb.
Vem si,kolik psu zije na zahrade a tim to pro ne konci,nikdy nebyly venku,protoze si majitele mysli,ze kdyz jsou na zahrade,tak nemusi ven.
Takze zahrada a byt je v podstate to same,akorat,ze pes na zahrade vykona potrebu kdy chce,pes v panelaku,kdyz jde ven.A naopak,pes z panelaku pozna na prochazkach jine pachy,lidi,zvirata,pes na zahrade nic.
Rito 79 : Psa jsem dala ven na začátku léta, bylo teplo až vedro a myslíš, že by vevnitř trpěl, naučil se hlídat a s druhým psem se dali dohromady a je moc spokojený
neměla jsem jinou možnost… A musím říct, že nelituji, jelikož z něj vyrostlo opravdu velké tele
První dva dny sice štěkal, ale pak se srovnal… Venku má více pohybu vzduchu hlídá hrajou si s uzinou(druhý pes)