Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Michaelakkk píše:
a ještě dodám, že s nimi chodíme ven 3× denně bud běhat na pole nebo na nedalekou vyhlídku.
Ale tohle dělá málokdo kdo má psa na zahradě
A taky je něco jiného,když jsou tam psi dva ![]()
Ahoj, Rotvik má podsadu takže mu v žádném případě nebude zima. Dát mu tam slámu a bude spokojený. Je dobré ho samozřejmě na tuto situaci připravit, prostě už teď ho tam nechávat. Též je dobré mít kvalitní granule. Pes si udělá tukovou zásobu, bude mu pak tepleji, to neznamená aby byl tlustý. I panelákový pes si zvykne být celoročně venku, když má podsadu ![]()
verenika píše:Michaelakkk píše:Ale tohle dělá málokdo kdo má psa na zahradě
a ještě dodám, že s nimi chodíme ven 3× denně bud běhat na pole nebo na nedalekou vyhlídku.A taky je něco jiného,když jsou tam psi dva
My to nedělat tak bychom museli deně uklízet půl kýble hoven
a i když s nimi chodíme tak 3× ven hovna na zahradě jsou stejně ![]()
Musím říct, že většina psů, kteří jsou na zahradě, nikdy nic jiného nepoznali. Znám bohužel i takové případy, kdy na řetěz uvázaly štěně a dostal se z řetězů až když umřel.
lemaz: posli prosim taky adresu na polaky s levnejsim krmivem…to me zajima…diky ![]()
janmar80 píše:
Musím říct, že většina psů, kteří jsou na zahradě, nikdy nic jiného nepoznali. Znám bohužel i takové případy, kdy na řetěz uvázaly štěně a dostal se z řetězů až když umřel.
janmar80 píše:
Taky znám takové
Proto mě vždy nas… tvrzení,že v paneláku psa týrám.Přitom opravdu ty co mají psy na zahradě je vůbec neberou na procházku ![]()
Přesně! Taky bych zvýšila tresty za týrání zvířátek
. Naši si takhle vzali velkého knírače, co měl jít na jatka, protože byl pořád nemocnej. Dali ho totiž jako štěně hned na mráz, upozorňuju že se narodil v říjnu. Sice měl ve staří problémy s ledvinama, ale jinak to byl super pejsek. Jinak nejsem proti tomu, aby byl pejsek venku, pokud se má kam schovat, má dobrou stravu a na zimu se pomalu připravuje. Ale stejně, jak je větší zima, šup s nima do kotelny, ať maj teplíčko
.
verenika píše:janmar80 píše:Taky znám takové
Musím říct, že většina psů, kteří jsou na zahradě, nikdy nic jiného nepoznali. Znám bohužel i takové případy, kdy na řetěz uvázaly štěně a dostal se z řetězů až když umřel.Proto mě vždy nas… tvrzení,že v paneláku psa týrám.Přitom opravdu ty co mají psy na zahradě je vůbec neberou na procházku
Ono hlavně záleží na tom, kolik těch psů máš a jak velké. V bytě 1+1 se 2 dogama mi přijde trochu na hlavu
, ale jinak nejsem proti. I když já mít barák, takmám asi soukromou ZOO. ![]()
No to já asi taky
![]()
Mám normál.3+1.Máme labíka,jezevčíka a rybičky
Adámek a manža jsou občas taky jako zvířátka
Jěště bych chtěla králíčka,ale to prý mě už manžel opustí
A hlavně jezevčík je fakt lovec a asi by ho zakousnul ![]()
ahoj,já mam americkýho staf.teriéra a donedávna jsem ho měla v baráku,ale co se nám narodila malá.tak jsme mu zařídili boudu venku na zahradě a chodíme ho pravidelně venčit a hovna tam máme taky,sice nemám tolik času se mu věnovat venku-tlačím kočár,psa musím mít na vodítku,protože utíká a ještě venčím 16-letého psa tchána…ze začátku sem si říkala,že ho ven nedám,že mu tam bude zima a smutno,ale už je tam měsíc a nejradši spí na slámě
snad až napadne sníh,tak mu nebude zima ![]()
Jojo, my máme 2 kočindy, ale jeden čas jich tu bylo 5 (1velká a 4 koťata) a to se fakt nedalo ani chodit. A rybičky. Ale já bych klidně brala fretku, králíká, potkany,… . Na psa si netroufnu, byl by chudák.
Terrad- u nás jsem spíš chudák já
Když se všichni vmáčknou do postele a přijde i adámek tak tam jsem namáčklá na zdi,furt nějaký ňaminky dostávají…já nechodím moc často do práce.tady je prostě pořád někdo doma.I na dovču jezdí s náma.Jak píšu,jsou jak děti ![]()
My je máme taky jako děti. Ta starší mi vždycky nějakým způsobem v noci ukradne polštář, tak chápu že jsi chudák. Jinak dostávaj dárky k vánocům a pořád jim něco kupujem. No okolí si ťuká na hlavu, ale já je ošidit nemůžu. Pejska by jsme mít nemohli. Ven by někdy nešel od 7 od rána do 8 večer, takže jsme volili kočky. Jsou 2, takže se zabaví a ven jim stačí jít na balkón a v létě na zahradu.
a ještě dodám, že s nimi chodíme ven 3× denně bud běhat na pole nebo na nedalekou vyhlídku.