Nechávat si v práci skákat po hlavě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Vis to urcite sama, pokud jsi dusevne pricetna!
Nwcekala bych ale az na vyhazov, na to se mam hodne rada a vazim si sebe.
Kdyz si nekdo sam sebe nevazi, muze tohle cekat od jinych? Tohle plati i v rodine, nejen u cizich.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve svem prvnim zamestnani po skole jsem si jako mlada nezkusena nechala hodne skakat po hlave. Stejne jsem to nevydrzela a utekla. Z te same pozice postupne utekly tri holky, nez se nekdo konecne chytnul za hlavu. Dneska ta pozice v podstate neexistuje, hodne se to preorganizovalo, zmenilo i vedeni, a je tam nekdo stabilne.
Takze chtelo to par odchodu, nez tam konecne prestali lidem skakat po hlave. Nebud ta, ktera to potahne dal do sebezniceni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ahep Taky si myslim. Uz dlouho nad tim premyslim, vcera se to vyhrotilo. Externi pracovnik mimo nasi sluzbu byl na me sprosty a vedouci to vubec neresila, proste to nechala byt. Mohla si na nej stezovat u jeho nadrizenych. Proste tady nemam zadne zastani.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Ja se drzim zasady, ze na hruby pytel hruba zaplata, takovyho krovaka bych utrela hned za cerstva!
A ty si nic takoveho taky nenech libit, na vedouci se nespolehej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdysi dávno jsem měla práci za totálně mizerné peníze. Byla tam k tomu ještě snad všudypřítomná šikana, jenže já nic jiného neměla a utéct na pracák by pro mě znamenalo být chvíli o hladu. Bylo mi něco málo přes dvacet a vůbec jsem nevěděla, co dělat. Vedoucí a její kamarádky mi skákaly po hlavě snad celý den. A to, co dělaly by stálo za trestní oznámení. Nakonec jsem utekla. Došla jsem k tomu, že raději budu chvíli živořit, ale v klidu, než se nechat týrat. Naštěstí za chvíli potom jsem si našla práci, kde se ke mě chovali slušně a peníze byly celkem dobré.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ahep Ja jsem si nic libit nenechala a on hned volal vedouci a stezoval si na me.
- Citovat
- Upravit
A nad vedoucí je kdo? Já bych šla klidně i za ním. Takový člověk nemá na vedoucí pozici co dělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ahep A ona misto toho, aby si me zastala, vzdy jsem tady 2 roky a vi jaka jsem, mi jen oznamila, ze „Lenko, mam tady na vas stiznost“ misto toho, aby volala jeho nadrizene a stezovala si ona na jeho chovani.
- Citovat
- Upravit
Hledej si jiného zaměstnavatele. Rozešli CV a jakmile dostaneš lepší nabídku, dej výpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud nemas oporu ani ve vedoucim, tak bych odesla. Je to lepsi reseni, nez aby pak clovek mel zaludecni vredy a nejaky psychicky blok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ketris Nemam oporu ve vedeni. Vcera mi ten externi pracovnik vynadal bezduvodne a pak si jeste stezoval a pak venku rekl, ze jsme vsechny „kun**dy“. Vedouci to vi, nic neudelala, rikala jen, ze zrejme nejaka chyba v komunikaci.
- Citovat
- Upravit
Kde to pracujes?
Dle chovani na pracovisti to odhaduji na sberny dvur ci tridirna odpadku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky zkuste si predstavit, ze pracujete v prostredi, kde je problem, kdyz se sama sebe zastanete. Mam pocit, ze pokud si necham skakat po hlave, tak bude vsechno ok, pokud budu asertivni, hrozi vyhazovem. Vedouci se zamestance nezastane, i kdyz se k nemu nekdo chova vylozene spatne.
Co byste si vybraly? Sebeuctu nebo vyhazov?